Svi smo uz tebe

Oliver Dragojević otvoreno o bolesti: ''Treba biti psihički jak, a ja sam emotivno slab''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oliver Dragojević hrabro je stao pred naše kamere i govorio o borbi kroz koju prolazi.

Oliver Dragojević prvi je put nakon što mu je dijagnosticirana zloćudna bolest zapjevao u javnosti. Koncert "Vjeruj u ljubav" u splitskom HNK-u organizirala je Županijska liga protiv raka. Legendarni pjevač otkrio je kako se osjeća te tko mu je najveća potpora u nimalo lakim danima.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Uz Oliverove pošalice teško je primijetiti da prolazi kroz najteže životno razdoblje. Tek gubitak kose daje naznaku kako pjevaču i te kako treba pozitivnih misli.



"Svi smo vezani u jednu ruku s ovom večeri jer je netko negdje bolovao ili boluje tako da smo zajednički u ideji da proslavimo 50 godina Županijske lige protiv raka. Ja sam dobro, terapija je dobro, podnosim kemoterapiju odlično, rezultati su vidljivi jako i treba izdržati", iskren je bio Oliver.

U ovom teškom razdoblju legenda hrvatske glazbene scene kaže kako nije sam, mnogo je dobrih ljudi na koje se može osloniti i koji su mu podrška.

"Svi, baš su skočili svi i svi bi dali sve, a meni treba samo mir. Treba biti jak psihički, a tu sam ja emotivno slab, i onda je malo borbe. Inače guram ono što mi govore", kazao je Oliver Dragojević.

Sljedeći nastup morskog vuka Olivera trebao bi biti 15. prosinca u Spaladium Areni, i od njega ne želi odustati



''Spremno je sve osim mene (smijeh), ali to ćemo tijekom vremena riješiti", iskren je bio Dragojević.

I mi vjerujemo da će Oliver biti dobro te da će u Spaladium Areni napraviti koncert za pamćenje kako samo on zna.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene