Spremni na sve

Od seksi videa do reality showa - što će sve napraviti za slavu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Danas smo gotovo svi, dobrovoljno ili ne, u ulozi znatiželjnih promatrača. Privatni detalji drugih nude nam se na pladnju.

Društvene mreže, reality show, eksplicitne snimke ili ekscentrični ispadi - sve u službi slave. Danas smo gotovo svi, dobrovoljno ili ne, u ulozi znatiželjnih promatrača. Privatni detalji drugih nude nam se na pladnju. Najkraći put do slave očito je iznošenje intime u javnost.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Od mlade američke pjevačice Miley Cyrus, koja osim na nastupima, svoje tijelo, ali i intimne trenutke rado pokazuje na društvenim mrežama, do ekscentrične Lady Gage, koja je svoj status na zvjezdanom nebu zacementirala noseći haljine od mesa. U utrci za slavu pravila više nema.

VIDEO Kardashiani razotkriveni - sve što NISTE znali o slavnoj obitelji!

Najpoznatija američka starleta, kao i njezina cijela obitelj Kardashian, najbolji su primjer. Od eksplicitnog privatnog videa, preko reality showa, do golišavih fotografija kojima se trudila 'srušiti' Internet, Kim je uspjela postati zvijezda bez pokrića.

 

Keeping Up With the Kardashians Season 10 Finale TONIGHT on E! Sketch by @ponyy_boyy

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

'Mislim da si netko sam postavlja svoju granicu koliko želi daleko ići. Ako ti sa nekom svojom obiteljskom ili privatnom pričom pomogneš nekome, služiš za primjer onda je to ok, ali čisto zato da bi pokazao sebe i svoju obitelj to mi nije ok', rekao je Saša Lozar.

'To je sve stvar izbora koliko neka osoba želi otkrivat svoju intimu, ali kad otkriješ malo i kad jednom daš onda to krene, ta lavina i nekako se to sve zakotrlja', komentirala je Mirna Maras.

Usprkos velikom medijskom pritisku i nametanju poželjnih ideala izgleda i ponašanja, najvažnije uzore djeca će ipak pronaći u vlastitoj obitelji, a cijelu priču pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene