Uokviruju lice

Nešto tako malo drastično može promijeniti izraz lica!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U rubrici Lifestyle četvrtak otkrivamo koji su sve načini da nakon dugotrajnog čupkanja opet dođemo do gustih obrva.

Uz to što se moda mijenja kada je u pitanju odjeća, promjene su vidljive i kada je u pitanju ženska ljepota. Jedne sezone su in plavi pramenovi, druge kratka kosa, a treće pak sve bi trebale biti brinete. Slično je i s obrvama. Dugo vremena nosile su se izrazito tanke obrve, a sad su ponovno u modi guste.

Pogledaj i ovo Lejla Filipović objavila zajedničke fotke! Evo kako izgleda starija sestra Lejle Filipović, ovih dana susrele su se zbog važne obljetnice!

Celebrity tajne za tijelo s naslovnice!

Svaka žena koja vodi brigu o svom izgledu zna da malo što tako drastično može promijeniti izraz lica kao oblik obrva. 'Mislim da jako utječu, da daju karakter', rekla je bivša miss Hrvatske Branka Krstulović. 'Ako su dobro počupane, posebno kod žena koje imaju spušten kapak, mogu jako otvoriti kapak', rekla je Matija Vuica.

Sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog stoljeća in su bile izrazito tanke obrve. 'Meni se nikad nisu sviđale. Pretvorile su se doslovno u crtu', izrazila je svoje nezadovoljstvo Vuica.

I tko bi rekao da će nekoliko desetljeća kasnije s novim ljepoticama, poput Beyonce i Care Delavigne, u modu doći guste obrve. 'Svoje sama uređujem. Mislim da su bitne jer nekako uokviruju lice', rekla je Lejla Filipović.

No, čupanje obrva može dovesti i do njihovog nestanka. 'Dugotrajnim čupanjem obrva neke od naših folikula stradaju dugoročno tako da dolazi do trajnog gubitka dlaka na nekim mjestima', otkrila je doktorica Jelena Jakić.

Kako je otkriven serum za rast obrva i trepavica te koje su još tajne lijepih obrva, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene