Novi videospot

Obiteljski projekt Ane i Vlade: Glavna zvijezda sin Darijan

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ana Rucner i Vlado Kalember još jednom su se spojili. Ovoga puta u obiteljskom projektu, odnosno videospotu. Uloge su jasno podijeljene, Ana svira, Vlado režira, a glavnu ulogu dodijelili su sinu.

Bivši supružnici, no i dalje uspješni suradnici. Ana Rucner i Vlado Kalember udružili su snage i snimili videospot pod nazivom Teslina polja, posvećen, naravno, Nikoli Tesli.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 2 s godinama sve ljepša! Ana Rucner u golišavom izdanju pokazala isklesano tijelo, a pojavile su se i fotke iz vremena kad je zavela 30 godina starijeg šarmera!

"Posebno mi je drago da smo to radili obiteljski, timski, inače moj Vlado, bivši suprug, radili smo sve spotove više-manje zajedno, uvijek je bio iza mene, davao mi dobre savjete, pomagao mi. Ovaj spot je on kompletno režirao i on je glazbeni producent", rekla je Ana Rucner.

"Ja sam inače, uvijek na neki način bio involviran u sve njezine spotove, jer sam u principu glazbeni producent svih spotova. I kako sam ja na televiziji otkad je crno-bijela, nije mi strana bilo koja pozicija kamere", kaže Vlado Kalember.

Glumački debi u videospotu ima i njihov sin Darijan. Od svoje pete godine izrađuje "izume". Obožava elektroniku, u svojem malom laboratoriju radi transformatore, zvučnike i semafore, a Tesla mu je veliki uzor. Zato nije bilo dvojbe tko će ga utjeloviti u spotu. "To zapravo nije bila moja ideja, nego prvo bakina pa onda mamina, onda su svi drugi rekli neka bude, ja kažem da mu nije nimalo sličan, više meni sliči. I kažu da nema veze", dodaje Vlado.

"Lijepo smo radili, sa sinom sam bila onako malo kako će on to. Htio je, ali opet kad dođeš na set je druga priča. Bio je sjajan, tako je bio profesionalan", dodaje Ana. Sa sinom će se uputiti i na odmor, koji već tradicionalno provode na Pagu. "Jedva čekam. Ja sam već par puta, navratila, bila, evo sin je dolje, pa mama, pa tata, pa Vlado, pa ja. Uvijek kombiniramo, sad smo malo u Zagrebu, kroz nekih tjedan dana smo na Pagu, ja jedno popodne, oni dulje", dodala je Ana.

No ljeto joj, uvjerena je, neće donijeti i ljubav. Otvoreno priznaje kako o tome ni ne razmišlja. "Ja volim ovaj život koji živim, nekako samački, ali nije samački u negativnom smislu. Volim svoj posao, imam puno obaveza oko sina, on je najslađi. Jako sam bliska s bivšim suprugom, mi smo vrlo često jedan tim zapravo, nisam spremna za nekakve ozbiljne veze, ne mogu se zamislit da dijelim s nekim život. Zaljubljenost se može dogodit, ali da je ona dugotrajna, da postane jedna ozbiljna priča, ljubav, nisam sigurna da bih se uopće htjela prepustit", izjavila je Ana.

Iako redovito dobiva pohvale za svoj izgled, poneki propust može se dogodit. Pa su tako modni kritičari nedavno loše ocijenili njezinu odjevnu kombinaciju koju je nosila na prijmu kod predsjednice. "U biti da, imala sam problem zbog čarapa jer sam imala pune noge masnica. Kad snimam ove spotove, znate vrlo je riskantno. Prije ovog sam snimala za ličko-senjsku županiju, za Gospić, u međuvremenu gdje visim na 30 metara, GSS me tu osiguravala. I bilo je udaraca, tako da su mi noge uglavnom plave", dodaje.

Kao ni za to, nema lijeka, kaže, ni za visoke temperature koje nas ovih dana griju. "Jednostavno se znojim, padam u nesvijest. Svi mi kukamo kad je ljeto, zašto je tako vruće, kad je zima, zašto je hladno. Ja volim ove vrućine, malo je teže za svirat, zaista se znoje ruke", zaključila je.

Nakon Zagreba našu poznatu violončelisticu čekaju koncerti u Osijeku, Sarajevu, Zagrebu. Tako da će joj ovo ljeto biti zaista radno.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene