Kad narastem bit ću ...

O čemu su sanjali dok su bili mali?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svi imamo neke neostvarene snove. Sanjarenja tako nisu lišene ni domaće zvijezde.

Sanjarenje, odnosno maštanje, je hrana duše, začin svakodnevne rutine života, bijeg od realnosti koji stvara nove svjetove. Najčešće je prisutno kod djece i mlađih osoba.

Pogledaj i ovo Petra Nižetić ''uzbuđeni smo...'' Sestra Luke Nižetića nakon tri godine vratila se na društvene mreže i odmah objavila jednu važnu novost!

'Djeca sanjaju što bi htjeli biti, što bi htjeli znati, što bi htjeli raditi, što bi htjeli imati u budućnosti i to je početak jedne nove stvarnosti. Oni moraju naučiti biti kipari i taj san s 1000 malih udaraca oblikovati u ono što žele vidjeti u realnosti', rekao je Boris Blažinić.

Snovi iz djetinjstva često su nerealni i u potpunom neskladu s onime čime se kao odrasli bavimo.

San iz djetinjstva grupe Otkazani let sinoć se u potpunosti ostvario!

'Ja sam htio biti smetlar, budio sam mamu svaki dan kako bi vido 'njunju', tak sam zvao smetlarsko vozilo i ja sam dole u Božidara Magovca čekao, htio sam to vidjeti, jednostavno sam bio opčinjen kao se to diže', odao je Luka Vidović.

'Htjela sam biti pipi duga čarapa i ne samo to već sam htjela imati i konja kao ona u stanu pa sam govorila tati ja hoću imati konja , on bi mi rekao: 'Budeš kćeri kad jednog dana budemo imali veliku kuću s okućnicom, onda ćeš moći imati konja', taj dan još nije došao, rekla je Petra Nižetić.

No najčešće nas maštarije koje smo imali kao djeca, svjesno ili nesvjesno, vode prema ostvarenju naših snova.

'Ja sam našla onaj riječnik englesko hrvatski koji smo u 4 osnove dobivali i piše sta želiš bit kad odrasteš i ja sam više ni manje odgovorila Miss i ja sam to našla i ne mogu vjerovat, ja sam napisala miss i to sam i postala i sad ću zaželjeti neku drugu želju', rekla je Ivana Paris.

' Uvijek sam šutao loptu po stanu, kad nije bilo lopte onda su to bile čarape smotane tako da je mama uvijek vikala da ću igrati u dinamu tako da mogu rec da sam svoj prvi san ostvario', objasnio je Jerko Leko.

U odrasloj dobi naše sanjarenje ima niz dobrih psihičkih funkcija, kao što su dodatna motiviranost, smanjivanje dosade i podizanje energije.

Velik broj naših snova su realno ostvarivi ciljevi na putu života.

'Dolazim u godine kad većina žena ne kažem sve al većina razmišlja o stvaranju obitelji, o djeci, mislim da su to uobičajene stvari naravno ovisi o osobi koju nađeš, ja sam ju našle', rekla je Tatjana Jurić.
Sanjarenje je karakteristika hrabrih ljudi koji žele kreirati novu stvarnost. A evo i najhrabrijih među našim poznatim osobama.

Da me Bruce Springsteen sutra nazove da napravimo duet i da idem s njim na turneju, to je ovako poprilično realno, al evo malo fali', otkrio je Sandy, a Luka Vidović je priznao da mu je neostvareni san nastup u Las Vegasu sa najboljim mađioničarima.

O čemu još sanjaju i sanjare, otkrijte u prilogu In Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene