Tajkuni na Cavtatu

Novozelandski milijunaš sa suprugom Mostarkom uživa na hrvatskoj obali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na 46 metara dugoj jahti sa svojom suprugom, podrijetlom Mostarkom, odmara se i Novozelanđanin težak 400 milijuna dolara

Cavtatski porat utočište je brojnih milijunaša koji svojim jahtama plove našim morem. Na 46 metara dugoj jahti sa svojom suprugom, podrijetlom Mostarkom, odmara se i Novozelanđanin težak 400 milijuna dolara. U obližnjoj uvali na jahti dugoj 65 metara uživa britanski tajkun, čije je bogatstvo procijenjeno na 600 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo In Magazin: Pete Doherty Snimanje trajalo 10 godina Glazbenik burne prošlosti za IN Magazin otkrio sve o borbi s ovisnošću i filmu o njegovu životu: "Teško je gledati i tužno"

Novozelandski milijunaš Neville Crichton nakon Hvara, Korčule i Stona svojom se jahtom privezao za cavtatsku rivu. Na njoj uživa u društvu supruge, podrijetlom Mostarke, Nadi Hasandedić. Bivša manekenka udala se za Chrictona koji se obogatio uvozom i prodajom luksuznih automobila na neviđeno raskošnom vjenčanju na koje je milijunaš potrošio čak milijun dolara.

Nekretninski tajkun Michael Evans odmara se na jahti vrijednoj 80 milijuna dolara. Zanimljivo je kako su kabine na njoj nazvane imenima slavnih slikara poput Botticellia, Canaletta, Maneta, Turnera i Velasqueza, a unutar svake nalazi se kopija njihova najpoznatijeg djela. Da je ljubitelj raskoši, dokazuje i podatak da kupaonice imaju zlatne pipe i umivaonike. Cavtaćani su ponosni jer njihovo malo mjesto nudi dosta sadržaja ovakvim turistima.

S obzirom na to da Marin Čilić još uvijek na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa svog odmora u Dubrovniku, pretpostavlja se da i on često navraća u Cavtat. Naime, obiteljska kuća njegove zaručnice Kristine Milković nalazi se u Obodu upravo pored jahtaškog raja –Cavtata.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene