Jedva čekamo!

OTKRILI SMO! Zašto je Petra Dugandžić dobila par kilograma?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra Dugandžić napravila je puno toga za svoju novu ulogu. Osim što je radila na naglasku, radila je i na kilogramima.

Nakon serije 'Kud puklo da puklo', koja je čak dvije godine nosila titulu najgledanije domaće serije, ove jeseni na Novoj TV moći ćete pratiti novu dramsku seriju. Okosnica radnje i likovi već su predstavljeni.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

Zlatne ravnice i idilična polja Slavonije kulisa su nove serije Nove TV radnog naziva Zlatni dvori. Uz mlade glumce poput Petre Kraljev, Luje Kunčevića i Lane Ujević, koje ćemo tek upoznati, velika glumačka imena kao što su Milan Štrljić, Ecija Ojdanić, Helena Buljan, Marko Torjanac, Duško Valentić, Robert Kurbaša, jedan su od njezinih aduta.

Petra Dugandžić potrudila se što bolje skinuti slavonski naglasak, pa je zamolila jednu svoju kolegicu da joj pomogne. Osim učenja naglaska, Petra je, kako bi što bolje utjelovila pravu slavonsku snašu, morala nabaciti i koji kilogram.

'Ono što će biti evidentno, razlika Stelle, mene na ekranu, u Stelli i sada na ovom projektu će biti vidna što se tiče kilograma, koje sam za ovu ulogu morala natuči. Pa s jedne strane sam se jako veselila tome da mogu napokon jesti jer sam veliki hedonist i stvarno guštam, jedem krumpir na setu. Ali imala sam problem s tim da se vidim u takvom izdanju, prvi put, pogotovo na velikom platnu', rekla je Petra. Što su nam još otkrile zvijezde serije, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene