velika promjena

Nova mladost 45-godišnje Ivane: Evo u čemu je tajna!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica Ivana Banfić, zvijezda dance glazbe devedesetih, odnedavno je vegetarijanka. Zašto je odlučila radikalno promijeniti prehranu, kako su je prihvatili njezin suprug i sin te zašto je krenula u školu psihoterapije, otkrila je našoj ekipi.

Poznata pjevačica Ivana Banfić odnedavno je vegetarijanka pa nas je odvela u svoj najdraži vegetarijanski restoran, kako bi nas upoznala sa svojim novim porocima, povrtnim delicijama. A u ovoj promjeni prehrambenog režima pridružio joj se i suprug.

Pogledaj i ovo In Magazin: Happy Fest ''to je veliki kompliment'' U Zagrebu je održan najveseliji glazbeni festival: ''Ljudi i dalje vole hrvatsku zabavnu glazbu koja je i dalje prava mainstream glazba''

Vlatka Pokos, Emilija Kokić i Ivana Banfić mogu ući u svoje kostime iz 90tih, no njihovi životi više nisu isti!

Kaže kako je odluka stigla spontano, a rezultati promjene prehrane stigli su ubrzo nakon izbacivanja mesa s menija. 'Skužila sam da imam više energije, snage, koža se posjajila, bore su se ispeglale, onak dobro se osjećam. Nova mladost', kaže Ivana koja sjajno izgleda sa svojih 45 godina.

 

Iako je zaljubljena u vegetarijanstvo, stare strasti teško se gase. Naime, ova nekoć velika ljubiteljica mesa katkad se prevari pokojim mesnim obrokom. Glazbenica poznata ponajprije po dance glazbi, uz vegetarijanstvo, zaljubila se i u povrtlarstvo. Tako da namirnice koje svakodnevno konzumira, uzgaja u svojem vrtu. A to zadovoljstvo katkad naruši potrebna briga oko uzgoja. Iako su ona i suprug odabrali vegetarijanstvo, 4-godišnjem sinu Janu svakodnevno priprema mesne obroke. Uz glazbenu karijeru, majčinstvo i brigu oko vrta, Ivana je našla vremena vratiti se obrazovanju te ostvariti svoj dugogodišnji san bavljenja psihoterapijom. Naime, pjevačica je upisala školu za psihoterapeuta.

Cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene