Diva i srednjoškolac

Njemu je 14, a njoj 76 - što ih povezuje?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na zagrebački koncert Tereze Kesovije njezin je veliki obožavatelj doputovao čak iz Zrenjanina.

Njemu je jedva 14, a njoj 76. Ona je glazbena diva, a on srednjoškolac. Ona živi u Zagrebu, a on u Zrenjaninu. I iako se na prvi pogled čini da nemaju ništa zajedničko, nešto ih ipak povezuje - ljubav prema glazbi. Upoznajte Ognjena - najvećeg i vjerojatno najmlađeg obožavatelja Tereze Kesovije.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

'Slušao sam na televiziji, baš gledao neku emisiju o njoj, ona je tada izvela neku svoju pjesmu na televiziji koja se meni osobito svidjela. Njezina najljepša pjesma je Prijatelji stari gdje ste', rekao je Ognjen.

Svojeg je idola upoznao na njezinu nedavnom koncertu u Beogradu, a i sama pjevačica odmah je primijetila njegovu sramežljivu narav.

'Goni se, prodana dušo? Moja duša nikad nije bila na prodaju niti će biti'

Prvi put mi je rekla, budući da sam bio jako ozbiljan da se nasmjehnem malo i kad smo se rukovali rekla je da joj stisnem ruku jače da ništa neće biti. Mi smo se slikali zajedno i ona mi se potpisala na ploču', dodao je Ognjen.

I dok njegovi vršnjaci slušaju Justina Biebera i One Direction, Ognjen najčešće pjevuši Prijatelji stari, gdje ste.

Najviše mi se sviđaju pjesme s ploča koje su danas malo zapisane na ovim audio cd-ovima. Mogu prepoznati pravu vrijednost pjesme.

A onda je došao i taj dugoočekivani trenutak. Uoči Terezina jučerašnjeg zagrebačkog koncerta, Ognjena smo odveli u backstage kako bi pozdravio svojeg idola.

'Meni je to fascinantno, ja sam sretna i presretna. To progovara ljubav iz nas, iz naših srdaca. Doći čak iz Zrenjanina do Zagreba stvarno je dug put i to treba primiti baš s poštovanjem', rekla je Tereza.

Unatoč sramežljivosti, Ogi je iskoristio priliku i zamolio Terezu da uveliča proslavu njegova 14-og rođendana.

'Moja je radost vidjeti ljude oko sebe koji su došli iz ljubavi prema meni, mislim da je to nešto najljepše što ja mogu doživjeti. Ono što ja mogu učiniti to je da, kao i obično, sve ono najkvalitetnije što u sebi imam sve ovako izložim, dođite, uzmite što god poželite', dodala je poznata pjevačica.

Cijeli prilog pogledajte u In Magazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene