nova uloga

Zabranila joj vlastita kći! Nives Celzijus u "problemu": "Ti to ne smiješ"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus trenutačno živi svoj san. Nakon što je odnijela pobjedu u četvrtoj sezoni showa Tvoje lice zvuči poznato, ostvarila joj se još jedna želja - dobila je ulogu u novoj seriji Nove TV, Čista ljubav.

U showu Tvoje lice zvuči poznato Nives Celzijus svojim je talentom iznenadila kandidate, ali i publiku. Sada se sprema to ponoviti, ovoga puta, u seriji Čista ljubav gdje će pokazati kako se snalazi u glumačkim vodama. „Meni to je nekako bio neki klinački san, napokon sam ga ostvarila, ali opet nikad ni u tim svojim maštarijama, nisam zamišljala da je to toliko zabavno“, kaže Nives.

A njezinoj novoj ulozi najviše razveselile kći Taisha i mama Mira. „Svi su na prvu bili jako šokirani. Znali su da idem na audiciju, ali nekako mislim da su sumnjali da ću proći. Taisha me odmah pitala "Mama hoćeš li se ti ljubiti s nekim". Odgovorila sam joj da ne znam. Da možda bude takvih scena, a ona mi je na to rekla "Reci ti njima da se ne smiješ ljubiti", prepričava Nives.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

Kakvih će sve scena biti vidjet ćemo na jesen. No uloga Snježane za Nives je baš onakva kakvu je oduvijek htjela. "Snježana je vrlo samosvjesna žena, vrlo strastvena je, jako je zaljubljena u seriji što mi je jako interesantno jer eto bar mi se nešto uzbudljivo događa u životu", govori Nives.

Što se tiče ljubavne situacije, sa Snježanom se trenutno ne može poistovjetiti. A mnoge će joj dame zasigurno pozavidjeti jer najviše scena snima sa crnogorskim glumcem Momčilom Otaševićem.
"Momčilo je moja velika ljubav i partner u seriji tako da s njim provodim najviše vremena i on mi daje najviše savjeta", priznaje Nives.

Iako do sada nije imala glumačkog iskustva, uspješno radi na tome. Veseli se kaže, svakom danu na setu pa joj nije problem ni rano ustajanje. Uskoro će predahnuti od snimanja, a pauzu će iskoristiti za odmor s najdražima. "Sigurno ću naći vremena i da odem malo s klincima na more i malo sa društvom, ne znam kako ću to sve uskladit jer imam i koncerte, ali iskombinirati ćemo se", kaže Nives. Nakon odmora čeka je povratak na set serije Čista ljubav, koja će nas ove jeseni prikovati uz male ekrane.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene