negativno iskustvo

PREKINULA MEDIJSKU ŠUTNJU ''Sve proživljavam duboko, košta me i zdravlja''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Nina Kraljić otkrila je brojne detalje iz privatnog života.

Nini Kraljić ostvarili su se djetinji snovi. Ima svoj prvi album, bila je na inozemnoj turneji i bogatija je za iskustvo nastupa na Eurosongu. No ne planira stati na tome. Glazbom želi pomicati granice, a kao jednu od svojih mana navodi perfekcionizam. ''Sve ono što glazbom želim postić je samo umjetnost i glazba'', rekla je Nina Kraljić.  I dok ovako opisuje ono što najviše voli, glazbu, odgovor na pitanje tko je zapravo Nina Kraljić, šali se ova glazbenica, zahtijeva mnogo složeniji odgovor. Ipak, slaže se kako se mnogo toga o njoj može otkriti u načinu na koji pjeva.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''



''Ima svega i svačega u Nini. Mislim da je to kombinacija svega što je prošla, onog s čim sam se rodila. Ja sam kao mala plašila roditelje s čime ću se baviti. Bila sam specifično dijete'', priznal je Nina. Ostvarenje njezinih maštanja iz djetinjstva svakako je i prvi album "Samo". Spoj je to različitih žanrova, a i sama je za njega napisala dvije balade. ''Toliko toga bih htjela reći , a ti moraš sažeti emociju. Najčešće krenem dobro i onda stanem , uništim si proces. Imam jako puno materijala koji sam započela, a nisam završila. Jedna pjesma s albuma mi je trebala dvije godine'', kazala je Nina.



Uz to što piše na hrvatskom jeziku, Nina rado piše i na engleskom, a jedna od pjesama s albuma je prevedena na hebrejski. Inozemni glazbeni proboj na Nininu je popisu želja. Tako je Nina nedavno nastupala kao predgrupa rock skupine Elán na njihovoj slavljeničkoj koncertnoj turneji Češkom i Slovačkom.  ''Nismo znali na kojem jeziku da komuniciramo pa je bilo, Ja biti Nina, ja na Eurosonga. Doslovno tako. Ali na kraju smo se svi sprijatelji i vidjeli toliko toga što je privilegija muzičara'', kazala je pjevačica.

Privilegij joj je, kaže, bio nastupati i na Eurosongu. Žao joj je što mnogi ovo natjecanje i sve vezano uz njega doživljavaju negativno, no ona ne žali jer je iz ovog iskustva mnogo toga naučila.  A na vidjelo je došao i njezin poriv za perfekcionizmom. Najteže joj je, kaže, zadovoljiti sebe. ''Košta me i zdravlja. Iskreno. Puno promišljam, cijela sam u svemu, sve proživljavam duboko'', otkrila je NIina.



Nakon Eurosonga uslijedilo je i kraće medijsko izbivanje. No kako ova mlada glazbenica kaže, ne njezinom voljom. ''Možda je pr ovdje koncipiran na način na koji se ja još nisam prilagodila, ali nije da imam ja namjeru pojavljivati se za svaku stvar. Nisam tip što Nina ima u torbici, ja nisam taj tip. O mojoj glazbi bi voljela da se više priča, to definitivno'', priznala je. O Nininoj glazbi svakako će se govoriti i ovog tjedna, kada je u Zagrebu 26.1 najavljena koncertna promocija albuma Samo.



Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene