Odvažna Nina

Zbog pravog muškarca pala bi na koljena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najpoznatiji domaći kreatori vjenčanica dvojac Envy Room ove je sezone napravio zaokret, no bez obzira na to žene i dalje sanjaju o hodu do oltara u haljini s njihovim potpisom. Iako solo, ni Nina Badrić nije iznimka.

Imati samostalnu reviju na Bipa Fashion.hr-u velika je čast, ali i odgovornost jer treba popuniti čak 624 mjesta. No to nije bio problem za dvojac Envy Room. Ženstvenost kao okosnica svake njihove kolekcije ovog je puta tamnija i mračnija nego ikad, no istovremeno nimalo ne umanjuje romantičnu crtu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić bol je ogromna Nina Badrić oplakuje tragičnu smrt djevojčice iz Srbije: ''Ovo je nenadoknadiv gubitak i nijedna kazna neće biti dovoljna''

Otvoren Bipa Fashion.hr: ELFS-i na modnu pistu donijeli dašak Meksika, Iva Jerković otela show

Pomutnju u backstageu izazvala je Nina Badrić. Odjevena od glave do pete u najnoviju kolekciju slobodno je mogla kročiti na pistu, no manekenski debi ipak nije realizirala.

Unatoč pretežno crnoj kolekciji prepoznatljivi potpis Envy Romma ipak su vjenčanice. Dečki više ni sami ne znaju koliko su mladenki poslali do oltara i vesele se svakoj sljedećoj ljubavnoj priči. Tu mogućnost ne isključuje ni Nina.

'Kako da ne! Oko 50, 60 godina ja sebe vidim u jednom raskošnom izdanju i u jednoj pravoj vjenčanici . To su baš godine za pravu vjenčanicu', kaže pjevačica koja je i spremna zaprositi drugu polovicu. 'Ja samoj sebi ne bih prežalila u životu da sam se s nekim prepoznala u životu, a da sam bila papak pa nisam učinila sve što mogu. Može se dogodit da dami kaže ne - a da mi je vidjeti toga tko će reći ne!', šali se Nina.

Pogledajte  kako je bilo na reviji u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene