trend photoshopa

Nina o kolegicama iz javnog života: "Većina stvari je jedna velika laž!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Nina Badrić osvrnula se na pretjeranu obradu fotografija koja je postala trend među javnim osobama.

Nina Badrić pjevati je počela u legendarnom zboru "Zvjezdice" s devet godina i već tada je znala da želi biti pjevačica. Obitelj nikad tome nije pridavala veliku pozornost pa su je na taj način zadržali čvrsto na zemlji.

Pogledaj i ovo Maja Šabić Mala nezgodica! Izvršni producent MasterChefa otkrio po čemu pamti njegovu pobjednicu Maju Šabić: "Ono što je tad izrekla mi nismo mogli nikako stavit na TV"

"Uvijek sam znala da ću biti ovo što jesam. Svi moji prijatelji koji su odrasli danas kad me kažu pa ne možeš vjerovati. Ti si već tada znala da ćeš biti pjevačica", kaže Nina.

Svog djetinjstva rado se sjeti. "Moja mama je rekla da sam imala dva sina ne bi mi odnijeli toliko živaca koliko si odnijela ti. Bila sam sanjar, prava umjetnička duša, zaigrana klinka. Igrala sam nogomet, imala kratku kosu, tukla sam se po parku. Bila sam mala bitanga iz centra koja je jednostavno imala svoj neki film", prisjeća se Nina.

 

Pored brojnih instant pjevačica, koje rijetkim hitovima podebljanim seksi fotografijama na društvenim mrežama, brzo izgube sjaj, Nina Badrić dokaz je da su kvalitetne pjesme i talent pravi put za sve one koji žele dugo trajati.

"Neka svatko radi ono što želi i na što ima pravo. Tko je uopće itko da bilo koga sudi i da mu stavlja moralne vertikale", pita se pjevačica. Zamamne obline krase i Ninu pa nas je stoga zanimalo ima li mjesta za obline među današnjim standardima ljepote. "Moram se poslužiti jednom poslovicom. Du** ženu krasi, a tortu orasi", kaže Nina.

Uz to posebno je smeta pretjerana upotreba photoshopa. "Sve žene iz javnog života ne izgledaju tako kako izgledaju na tim fotografijama. Gdje nas suze, povećaju grudi, smanje struk. Sve je jedna velika laž", govori Nina.

Tragedija nastaje u trenutku kad curice pokušaju slijediti te, u stvari nerealne, standarde ljepote. "Danas je Kim Kardashian srušila taj tabu. Trend je postavljen da svatko ode kod plastičnog kirurga na estetsku operaciju stražnjice. Sutra će možda ponovno pojam ljepote biti Kate Moss s 42 kile. Valjda će onda svi ići vaditi te silikone iz stražnjice. Zato je važno voljeti sebe kakvi god jesmo", zaključuje Nina.

Nina nastavlja svoju ljetnu turneju. Tako će u njezinu jedinstvenu nastupu, koji osim dobre glazbe nudi i pregršt smijeha šalama i imitacijama poznatih osoba, već danas moći uživati stanovnici i gosti Crikvenice.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene