"Zločesta je"

Pišek o majčinstvu: "Nije lakše, sve je teže"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nikolina Pišek progovorila je o detaljima odrastanja svoje mlađe kćeri, ali i govorila o novom projektu.

Nikolina Ristović, za mnoge i dalje Pišek, otišla je s malih ekrana. Već neko vrijeme ne radi na srpskoj Prvoj TV, a sprema potpuno novi projekt. ''Imam projekt koji me jako veseli i koji postaje internacionalan. U nekom je smislu modni ali nije baš to. Suprug i ja ne stojimo imenom iza njega'', tajanstvena je bila Nikolina.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

Po mnogima uvijek je na listama najbolje odjevenih žena, no bivša voditeljica tvrdi da nije uvijek sređena. ''Laskaju mi što sam među najbolje odjevenima ali nije to baš uvijek tako'', priznaje Pišek.

Prije dvije godine je rodila kćerkicu Unu. ''Sada nije lakše, sve je teže. Ona nije prohodala, ona je odmah protrčala i proskakala. Kao kaskader je pa smo svi u stanju opće pripravnosti. Karakterno je preslatka, toliko je zločesta da je preslatka. Voli piti crnu kavu i jesti limun. Moramo skrivati kavu od nje'', otkrila je Nikolina.

Nikolina je četiri godine je u braku s Vidojem. ''Nisam baš romantična i zaboravljam datume, pa glumim da znam kada je godišnjica'', iskrena je bila bivša voditeljica u intervjuu za IN magazin.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene