Nevjerica!

NIJE MOGAO VJEROVATI Belanov hit koji to nije trebao biti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nenu Belana očekuje još jedno zaposleno ljeto. Otkrio nam je u koju pjesmu nikako nije vjerovao.

Za Nenu Belana, jednog od najizvođenijih hrvatskih glazbenika, ovo će ljeto biti radno. Nastupat će po cijeloj obali, a održat će i jedan poseban koncert u Šibeniku. Kakav koncert priprema te za koju pjesmu nije vjerovao da će postati hit, otkrio je za IN magazin.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

'Puno toga je iza mene, dosta sam izdao tih ploča, pjesama, neke od njih su poznatije, ljudi ih vole, mi ih držimo stalno na repertoaru, s tim da ćemo odsvirati neke pjesme koje inače ne sviramo standardno električno jer lijepo zvuči akustično', priča Belan.

Na repertoaru će se zasigurno naći i Rijeka snova. Pjesma je to koja ima više od 4 milijuna pregleda na Youtubeu, a dugo je bila i među najslušanijima u radijskom eteru. No, vjerovali ili ne, autor nije očekivao takav uspjeh.

' I to se nije dogodilo odmah to je interesanto. Mi smo tu pjesmu izveli premijerno na ljeto, baš na Šibenskom festivalu šansone i jedno sedam, osam mjeseci, nitko nije doživljavao tu pjesmu i onda smo došli u tvornicu i mi počnemo tu pjesmu i odjedanput cijela Tvornica  pjeva', priča Belan. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene