Nekad velika zvijezda

Kći mu upletena u elitnu prostituciju: 'Od toga nema ništa'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nekadašnja velika pjevačka zvijezda bivše države Danijel Popović 'otvorio' je dušu za 'In magazin' i iskreno progovorio o svom životu. Najavio je da uskoro izdaje novi album na kojem je glazbu i teksove za pjesme napisao sam.

"Autobiografskog karaktera su. Vrlo su teške, teške su", rekao je Danijel Popović. A takav je, kako kaže, bio i njegov život od kada je otpjevao svoj najveći hit 'Džuli'.

Otkrio je kako je potrošio novce koje je tim velikim hitom zaradio, da li je zadovoljan brakom, viđa li se s djecom iz prethodnih brakova, ali i prokomentirao navodnu umješanost svoje kćeri Izabele Kim Popović u aferi s elitnom prostitucijom.
"Od toga nema ništa" rekao je.

Pogledaj i ovo Maja Šabić Mala nezgodica! Izvršni producent MasterChefa otkrio po čemu pamti njegovu pobjednicu Maju Šabić: "Ono što je tad izrekla mi nismo mogli nikako stavit na TV"

Danijel tvrdi za sebe: 'Nekad sam bio zvijezda, danas sam socijalni slučaj.' Mladost, ljepotu, slavu i bogatsvo. Imao je to sve nekada Danijel Popović, velika pjevačka zvijezda bivše države. Danas je on primjer kako se život zna poigrati sudbinama.

Intervju s Danijelom pogledajte u priloženom videu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene