Nestale sa scene

Nekad Missice, danas gotovo neprepoznatljive: Evo čime se bave!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Mislim da se Fani negdje malo pogubila. Ona je mogla jako puno napravit kao model, ali nije imala snage. Nije znala iskoristiti što je mogla'.

Branka Bebić Krstulović, Anica Martinović Kovač, Vanja Rupena, Martina Novosel Todorić, Lejla Šehović Filipović - bivše su misice su koje su i danas povremeno pristutne u medijima. Razlog njihovog medijskog pojavljivanja njihove su današnje karijere, a ponekad i zanimanje javnosti za njihove privatne živote.

Ipak, s druge strane nalaze se i Missice o kojima je nekad brujala cijela Jugoslavija, a danas ih nitko ne prepoznaje na ulici niti se pojavljuju na javnim događanjima.

>> Prije 10 godina bila je Miss Universe - što danas radi?

Pogledaj i ovo Misice koje su žarile i palile 90-ih - 4 Povratak u devedesete Otkrivamo male tajne naših ljepotica koje su se okitile titulama najljepših žena na svijetu, a i danas su predivne!

'Anica je čak i uspješna poslovna žena, Branka pogotovo. Mislim da se Fani negdje malo pogubila. Ona je mogla jako puno napravit kao model, ali nije imala snage. Nije znala iskoristiti što je mogla', smatra Tihana Harapin Zalepugin.

Po mnogima naša najljepša Missica - Splićanka Fani Čapalija upamćena i po izjavi 'It's ok', nakon razvoda od nogometaša Ivice Mornara potpuno se povukla iz javnog života. U intervjuu za inMagazin svojevremeno je otkrila kako joj nikad nije bio cilj u medijima ostati samo zbog titule najljepše Hrvatice. Samozatajna Fani danas živi u Splitu.

'U biti o nikome ne ovisim, dan danas ovisim o samoj sebi, da je lako nije lako, ali nisam nikome pokucala na vrata', kaže Fani.

Koje su još Missice stale pred kameru i otkrile nešto o svojim životima, pogledajte u prilogu inMagazina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene