Tvoje lice zvuči poznato

'Tvoje lice zvuči poznato' Nedjelja 5. listopada u 20 sati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U nedjelju 5. listopada na Novoj TV počinje zabavno-glazbeni spektakl 'Tvoje lice zvuči poznato'.

U nedjelju 5. listopada na Novoj TV počinje zabavno-glazbeni spektakl 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea a kakve tek noge ima! Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

Iz tjedna u tjedan osam natjecatelja oduševljavat će vas svojim reinterpretacijama najvećih hitova, videospotova te nastupa legendi domaće i svjetske glazbene scene.

VIDEO Tko će morati promijeniti spol, tko će se postarati, a tko pomladiti?

No prije Giuliana, Jasne Palić Picukarić, Maria Petrekovića, Andree Andrassy, Baby Dooksa, Minee, Ronalda Brausa te Vande Winter na scenu će već u prvoj emisiji stati članovi žirija Goran Navojec, Sandra Bagarić i Tomo in der Muhlen. Tko će utjeloviti legendarnog Mišu Kovača, a tko, primjerice, Britney Spears doznat ćete u prilogu inMagazina.

Sve o zabavno-glazbenom spektaklu pratite ovdje

Cijeli tim stručnjaka koji uključuje frizere, maskere i kostimografe pobrinut će se da naše zvijezde u svojem nastupu budu što uvjerljivije. No uz dobar izgled, posebno su važne pjevačke i plesačke vještine. Koreografi te vokalni i dramski treneri već neko vrijeme s natjecateljima marljivo rade.

Ovaj show, koji će vas uvesti u glazbeni vremeplov, te vas tako podsjetiti na neke od najsvjetlijih glazbenih trenutaka, otvorit će članovi žirija Goran Navojec, Sandra Bagarić te Tomo in der Muhlen. I oni će se, poput naših natjecatelja, transformirati u glazbene ikone te tako dokazati da su u ovom jedinstvenom showu mnogo više od komentatora.

Show je, podsjećamo, humanitarnog karaktera, a već nakon prve emisije doznat ćete komu će pobjednik osigurati novčanu nagradu. Tko će utjeloviti legendarnog Mišu Kovača i popularnog Jolu? Tko će se preobraziti u Britney Spears, Lanu del Rey te Dolly Parton? Tko će morati promijeniti spol, postarati se ili pomladiti? Odgovore na ova pitanja doznajte već ove nedjelje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene