Sve otkrila

Neda Ukraden progovorila o vezi s 40 godina mlađim muškarcem

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zbog navodne ljubavi s čak 40 godina mlađim muškarcem, Neda Ukraden je top tema medija u regiji. S obzirom na to da poznata pjevačica posljednjih dana doslovno nije mogla živjeti od novinarskih poziva, odlučila je progovoriti o vezi koja je izazvala pravu buru u javnosti!

'Neda Ukraden sretnija je nego ikad', 'Razlog njezina dobrog izgleda ljubav je prema 40 godina mlađem muškarcu' - samo su neki od naslova koji su posljednih dana preplavili medije u regiji. Neki su tabloidi objavili i detalje navodne veze, pozivajući se na Nedine prijatelje koji su ustvrdili da se pjevačica s mladićem zasad viđa samo u stanu te da svoju vezu pažljivo skrivaju od medija. Nakon što se u javnosti prašina oko ove priče doslovno uskovitlala, Neda je odlučila progovoriti.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Zvuči li vam pjesma poznato? Španjolski predstavnici na Eurosongu plagirali Nedu Ukraden? Oglasila se i pjevačica: "Platit će sigurno!"

Neda Ukraden kao Rammstein u srpskoj verziji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' oduševila transfomacijom!

'Da to shvatim kao kompliment ili da kažem fuj?! I to naravno, posebno pitam one koji su povjerovali u takvu laž, jer to je stvarno nešto što je nespojivo sa mnom', rekla nam je Neda Ukraden i dodaje: 'Nemam, naravno, ništa protiv, tko voli jako mlađe partnere, ali nikad se nisam u životu tako ponašala, to nisu moji afiniteti.'

Ipak, u Nedinu životu jedan muškarac ima posebno mjesto. On je njezina životna ljubav.

'Moj Dule,unuk koji je napunio devet mjeseci i koji treba da prohoda, je za sada jedini muškarac koga ja obožavam', otkriva pjevačica.

Što nam je popularna pjevačica još otkrila, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene