Prvi intervju

Neda nakon vjenčanja: 'Pukla me spoznaja - to je sad to'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Neda Parmać prošlog je vikenda izrekla sudbonosno 'da' Damiru Klačaru, a već idući dan par je otišao na odmor na Pelješac gdje ih je posjetila naša ekipa inMagazina.

U jednostavnoj bijeloj vjenčanici koja je skrivala trudnički trbuščić, Neda Parmać prošlog je vikenda u Starogradskoj vijećnici u Zagrebu izrekla sudbonosno 'DA' Damiru Klačaru. Već drugi dan nakon vjenčanja bračni je par otišao na medeni mjesec koji provode u mjestu Drače na Pelješcu.

Pogledaj i ovo Hrvoje Rupčić i supruga (Foto: Dnevnik.hr) Medeni mjesec za pamćenje Drugi put uplovio u bračnu luku s 49 godina, a onda se upustio u avanturu života

>> Udala se Neda Parmać! Jednostavnom vjenčanicom prikrila trudnički trbuh!

'Nisam imala tremu do samog dana, do te ceremonije. Njemu sam govorila dan prije, 'jel ti išta osjećaš, jel ti osjećaš da će se nešto desit''. I onda kada je počelo izgovarati riječi, u momentu me pukla spoznaja - to je sad to. Nema sad 'ne mogu te više gledat' nakon jedne svađe. Sad moramo radit na tome i nema više razloga za bit razmažena', priča pjevačica Neda Parmać .

Da će dijeliti život, Neda i Damir su shvatili još prije godinu dana nakon što su se upoznali i započeli vezu. Pred njima je i slatko iščekivanje prinove. Očekuju djevojčicu koju će nazvati Adrijana, po Nedinoj majci.

Neda radi i na novoj pjesmi koju planira izdati krajem ljeta. Glazbenu karijeru unatoč majčinstvu ne želi zapustiti. Prve mjesece bračnog života bivša Feminemka i tenor zagrebačkog HNK provest će uživajući uz more, a što su još otkrili, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene