Desetogodišnja veza

Prvi put iskreno o prekidu s dečkom - ljubav pukla s njezine strane!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iza nje je godina velikih odluka, a jedna od njih je, priznaje, i prekid desetogodišnje veze.

Natali Dizdar u zvjezdanu je orbitu lansirao reality show Nove TV, ali ona nikada nije dopustila da ostane samo instant zvijezda. Nedavno je proslavila 10 godina karijere, a brojne koncerte zapečatila je novim singlom ''Iluzionist''. Ovih dana za njega snima i videospot. Prvi put u suradnji s redateljem i bratom Filipom Dizdarom:

Pogledaj i ovo Filip Dizdar i Maja Šiprak - 2 Veliko veselje Brat Natali Dizdar pohvalio se predivnim vijestima: ''Blagdani prošli, a još 3 mjeseca do poklona!''

'Definitivno će biti neko poigravanje pošto se pjesme zove iluzionist, sa malo stvarnim, malo nestvarnim', rekla je Natali. I baš zato što se radi o bratu, Natali je gotovo sve konce prepustila u njegove ruke:'Pa nisam se petljala, u principu imam povjerenja u njega, komunicirali smo tokom razrade plana, ali mislim da će on to sve lijepo napravit', objašnjava.

Popularna domaća pjevačica slavi deset godina na sceni, a premijerno je i pokazala novi imidž

Čini se da je 2014. bila godina velikih odluka u Natalinu životu. Iako nerado govori o svojem privatnom životu, prvi put iskreno progovara o prekidu s dugogodišnjim dečkom Antom. Ljubav je očito pukla s njezine strane: 'Svaka promjena je, neobično je, moja neka odluka kao i mnoge ove godine koje sam donijela, kao i aparatić, to mi je recimo ogromna promjena. Jedva sam se navikla', objasnila je mlada pjevačica.

Uskoro Natali odlazi na dvomjesečno putovanje. 'Kupila sam kartu do Sydneya povratnu i to ti je to. Nemam ništa imam samo kartu, idem sama, nisam ni smještaj organizirala, nekako čekam zadnji tren', kaže.

Naime, njihova majka dugo je živjela u Australiji pa je putovnicu prenijela i na njih. Ovo nije prvi put da putuje sama, spontano i bez ideje.

Cijeli intervju s mladom zvijezdom pogledajte u in Magazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene