Ekskluzivno

VIDEO Naše kamere sve su snimile: Ovo je RAJ za svakog muškarca!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekipa inMagazina bila je jedina hrvatska ekipa u backstageu spektakularne modne revije Victoria's Secret održane u Londonu.

Zvijezde ovog spektakla, više od 40 Viktorijinih Anđelica, mjesecima su se pripremale za jedan od najprestižnijih modnih događaja na svijetu. Manekenke s najdužim stažem Adriana Lima i Alessandra Ambrosio su u pratnji tjelohranitelja nosile su milijunski vrijedne grudnjake.

Pogledaj i ovo Adriana Lima (Foto: AFP) Emotivni odlazak Slomila se: Brazilska seks-bomba Adriana Lima napustila pistu u suzama

Kako do tijela poput anđelice Victoria's Secerta? Adriana Lima otkrila svoje trikove

Riječ je o najljepšim ženama svijeta, top modelima čije godišnje plaće premašuju i one najpoznatijih svjetskih nogometaša poput Christiana Ronalda. S Anđelicama smo porazgovarali u backstageu, mjestu kojeg bi mnogi opisali kao raj svakog muškarca.

Postati Victoria's Secret model je jedan od najvećih i najtežih izazova u svijetu modelinga. Samo najbolji od najboljih svjetskih top modela mogu se pohvaliti ovom titulom za koju, uz urođene predispozicije, naporno rade godinama. Izgled  jednog modela  točno  je definiran u stavkama ugovora. Kršenje ugovora npr. naglim debljanjem vjerojatno bi rezultiralo otkazom, ako ne i milijunskom odštetom, pa je svaka od njih potpunosti  posvećena prehrani i kontinuiranom vježbanju.

Ipak, novac, prestiž i ugled koje djevojke postižu ovim angažmanom pobjeđuju sve negativne strane posla. Kao poseban užitak ističu adrenalin prije izlaska na pistu, zbog kojeg se katkad nađu u smiješnim situacijama otkrila nam je to Candice, jedna od 9 najbolje plaćenih modela svijeta sa godišnjom zaradom od 3 milijuna dolara. 'Jedne godine sam bila u takvoj frci trčeći u backstageu da se presvučem u sljedeću kombinaciju, imali su ogledala svugdje i trčala sam i zabila se u ogledala i to su snimili i objavili i to je smiješna stvar, nisam mogla skužiti ogledala', sjeća se Candice.

Na kraju druženja s najljepšim ženama svijeta, nismo mogli ne upitati za koju tajnu dobrog izgleda. A izgleda da je stvar vrlo jednostavna: piti puno vode! Pogledajte i vi cijeli prilog inMagazina jer slijedi porcija luksuza, ljepotica i glamura! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene