Oduševljena glazbenica

Nakon Obame zabavljala Zagrepčane: 'Hrvatska je moj novi dom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koliko su puta Mary Millben usporedili s Beyonce ni sama vjerojatno ne zna. I jedna i druga glazbenica pak imaju mnogo zajedničkog.

Mary Millben, stažistica i zaposlenica Bijele kuće za mandata predsjednika Georgea Busha, a sad i Baracka Obame, novo je lice industrije zabave. Riječ je o sopranistici i koncertnoj violinistici koja je nastupala na privatnoj zabavi nakon Obamine inauguracije.

Pogledaj i ovo showbuzz Usvirana subota Zoran Predin Quartett oduševio!

Marry je nastupala i u Zagrebu, a za Hrvatsku kaže da joj je poput novog doma. 'Stvarno mi je lijepo ovdje. Hrvatska je tako lijepo mjesto s ljudima koji imaju velika srca i jako nam je lijepo ovdje', ispričala je Mary za inMagazin.

Omiljena glazbenica američke predsjedničke obitelji, Billyja Cosbyja, bivšeg njujorškog gradonačeklnika Rudolpha Giullianija kao solistica, na privatne pozive, umijeće često pokazuje i pred njezinim veličanstvom kraljicom Noor. S druge strane, sama sebe opisuje - vrlo skromno.

>> Obamina inauguracija: Beyonce je sve dirnula do suza!

Ostvarivanje snova ove glazbene dive usko je vezano i za politiku. Za Božić 2011. Mary je na poziv prve dame Michelle Obame nastupila kao solistica na obilježavanju blagdanskog razdoblja u Bijeloj kući. U ožujku 2012. debitirala je na njujorškoj kazališnoj sceni u Westchester Broadway Theatreu, a odonda su se vrata kaže - sama otvarala po cijelom svijetu.

Upravo je američka ambasada financirala dolazak dive u našu zemlju. Podržali su tako program širenja svijesti o afroameričkoj kulturi u čast obilježavanja mjeseca afroameričke povijesti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene