30 godina

'To je kompliment. Nekad smo izgledali, danas smo samo šarmantni. To je famozno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na promociji albuma podržali su ga kolege, prijatelji i obitelj. Tom prigodom otkrio nam je što misli o glazbi svoje kćeri Lee, karijeri u Sloveniji, a ispričao nam je i kako se snalazi u ulozi djeda, koja ga, kako kaže, najviše veseli.

Iza Davora Radolfija je više od 30 godina karijere i 17 albuma, kojima je sad dodao još jedan. Ovaj posljednji, pod nazivom Poljubi me za sjećanje, čekao se čak četiri godine.

Pogledaj i ovo Davor Radolfi (Foto: IN Magazin) "Skidam joj kapu, to je posao" I Davor Radolfi ima svoje mišljenje o spektaklu Aleksandre Prijović u Zagrebu: ''Čestitam joj na publici i mašineriji koju ima, sve je na visokoj razini!''

'Ja mislim da više nije u modi izbacivat albume i ovoga izdavat ili možda neki određeni period. Ljudi idu pjesmu po pjesmu, tako i moj album 'Poljubi me za sjećanje' isto je čekao malo', rekao je Davor.

Prepoznatljiv potpis ima i njegova kći Lea, koja također sa svojim bendom Judette uspješno gradi glazbenu karijeru. No otac i kći krenuli su posve različitim glazbenim pravcima.

'Nikad ne diram u njeno djelo. Ona hvala Bogu i piše glazbu i tekstove ima famozan bend, nekako tu cijelu fuziju razmjenjuju sami', rekao je Radolfi.

Davor Radolfi & Ritmo Loco premijerno predstavljaju novi video

I dok ga domaća publika nema priliku često vidjeti, u Sloveniji se već osjeća kao kod kuće. 'Tamo sam već 30 godina, dugo sam. Mislim da jedino Oliver i Mišo su još duže. Dobro oni su generacija oho-ho, desetak godine je razlika', objasnio je Davor.

Slovenski mediji dali su mu titulu najpoznatijeg hrvatskog šarmera, a Davor na to kaže, 'To je kompliment. Nekad smo izgledali danas smo samo šarmantni. To je famozno'.

Što je još ispričao Davor Radolfi pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene