Samo za inMagazin

Šutnja nije rješenje - Rozga progovorila o svojoj bolesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon devet godina šutnje splitska pjevačica Jelena Rozga odlučila je s javnosti podijeliti dobro čuvanu tajnu o svojem zdravstvenom stanju.

Pjevačica se godinama bori s bolesti štitnjače. Jelena Rozga je samo jedna od stotina tisuća ljudi koji se nose s jednim od poremećaja ove male žlijezde koja ima važnu ulogu u našem organizmu.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Šutjela je 9 godina: Jelena Rozga boluje od neizlječive bolesti

Prije devet godina Jelena Rozga shvatila je da se s njezinim tijelom nešto događa i da ima zdravstvenih problema. Otišla je na liječnički pregled koji je potvrdio njezine sumnje. 

'Bilo je to kad sam odlazila iz grupe Magazin ustvari. Dok sam radila na prvom svom solističkom albumu. Osjećala sam da nešto nije u redu, da gubim na težini, a da jedem ustvari normalno i onda sam otišla doktoru. Nalazi su pokazali da je TSH koma, međutim nisam odmah počela uzimati hormone, nego nakon dvije godine, a sad svaka dva mjeseca posjećujem svog doktora ovdje u Splitu, rekla je Jelena.

Štitnjača joj je stvarala velike probleme.

'Na gažama mi je bilo teško, na koncertima sam se jako umarala. Evo sad sam super ustvari. Najbitnije da se pogodi prava terapija i da svaka dva mjeseca odlazim na kontrolu', otkriva pjevačica.

Koji su sve simptomi i kako se liječi bolest štitnjače pogledajte prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene