Pogledajte ih sve!

Najseksi haljine koje su zvijezde prošetale crvenim tepihom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da je Jaimie Alexander na premijeru odjenula klasičnu toaletu, vjerojatno bi i danas za nju znali tek gledatelji Thora. No ona je hrabrim izborom Azzarove crne haljine osigurala svoje mjesto na zvjezdanom glumačkom nebu. I na naslovnicama širom svijeta.

Ovaj mali fenomen s Jaimie Alexander poslužio je ekipi inMagazina kako bi istražili najseksi haljine koje su zvijezde prošetale crvenim tepihom.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow - 1 "nevjerojatno sam ponosna" Miljenica Hollywooda objavila fotografiju sina povodom njegovom 18. rođendana, obožavatelji komentiraju ono očito!

Katy Perry u zelenoj Guccijevoj toaleti, koja je istaknula njezino bujno poprsje, osvojila je više medijskog prostora nego ikad svojim pjesmama.

Znači, cilj je da se odijevanjem seksi haljine mase zainteresiraju za ono što te zvijezde u stvari rade. Zasigurno je to pošlo za rukom, rekli bismo, začetnici ovog trenda. Ponovno smo na Grammyjima, godina je 2000. i prisjećamo se legendarne Versaceove haljine na Jennifer Lopez.

>> Kakva haljina! Skoro pa gola prošetala crvenim tepihom!

Na čudan način je i svojom haljinom Antonija Berardija Gwyneth Paltrow slijedila ovo stilsko pravilo. Mislili vi da je ovakvo pokazivanje nogu ukusno ili ne - dekolte je ostao pokriven.

Sramežljivo je izraz koji bismo teško mogli spojiti uz ovo izdanje glumice Kate Bosworth. Modna struka našla se podijeljena. Neki su tvrdili da je prešla granicu dobrog ukusa.

No za Kate bi se moglo reći da je čedna u usporedbi s pjevačicom Toni Braxton. Novu liniju, koju je stekla strogom dijetom i napornim vježbanjem, pokazala je u ovoj, rekli bismo, poprilično nespretnoj haljini.

O važnosti donjeg rublja pri odijevanju sexy haljina, svakako bi mogla koješta reći Slavica Eccelstone, koja je na modnoj reviji u Beogradu pokazala i ono što nije namjeravala.

Koketiranju s izrazito sexy haljinama sklona je i Rihanna. Njezino dosad najsexy izdanje, kada pričamo o crvenim tepisima, ovaj je prozirni Jean Paul Gaultier. Vulgarno je, ali ipak seksi, jedan je od komentara kritike.

Do sad smo vidjeli kako su zvijezde najčešće za seksi haljine birale crveni tepih Grammyja. Za onaj oskarovski, redovito se biraju čednija izdanja. Zato je ovaj Versaceov crveni broj glumice January Jones privukao popriličnu pozornost medija.

Versace je bio jackpot i za Angelinu Jolie jer se nakon Oscara više pisalo o njezinoj nozi, nego o dobitnicima čuvenog kipića.

Naravno, primjere inozemnih zvijezda u stopu su slijedile domaće. Vlatka Pokos sa svojim dubokim dekolteima začetnica je ovog trenda kod nas. No, počasni doktorat bez problema možemo uručiti Severini. Nema domaće zvijezde koja toliko medijskih natpisa dobiva svojim stilovima.

Haljina, slažu se stručnjaci, može pomoći, ali osoba mora biti talentirana, inače joj ni to neće pomoći. Dokazuje to i zvijezda s početka priče Jaimie Alexander kojoj je, šuška se, kombinacija dobre glume i hrabrog stilskog odabira osigurala ulogu Wonder Woman u nadolazećem filmskom hitu Batman vs. Superman.

A što su stručnjaci za modu poput Ivice Skoke i Sarah Josipović imali reći na ovu temu, pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene