Moda i sport

'Želim vatreno srce i to je sve što tražim'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni poznati Hrvati zasjeli su u prve redove modnog događaja 'Fashion Week Zagreb', kako bi podržali dvije domaće dizajnerice Lanu Biondić i Mariju Cvitanović. U četiri dana brojni su dizajneri pokazali svoje viđenje mode, od kojih je jedna i miljenica Lady Gage.

Ovogodišnji Fashion Week - nikad bolji kažu, i definitivno nikad posjećeniji. Dvorana od 1000 kvadrata bila je premala za sve one koji su htjeli vidjeti revije ali i, naravno, biti viđeni. No krenimo redom, sve je započelo, prvom revijom Lane Biondić. Nakon što se okušala u pisanju, zaplovila je u kreatorske vode i time privukla niz poznatih osoba u prvi red. Zbog nje je došla i Severina koja hvali Lanin uradak.

'Zaista je kao druga koža, u njoj se osjećate udobno, imala sam priliku nositi je u dvije prigode'
, rekla je Severina. Sad kad znamo da se Severini sviđa, možemo biti sigurni da će i mnoge modne sljedbenice pohrliti po svoj S dress. Dodajmo još da je osvanuo i u Vogue, stoga Biondić ima čime biti zadovoljna.

Pogledaj i ovo Poznati na špici: Valentina Baus velika galerija Nikad više poznatih na zagrebačkoj špici: U masi se istaknula naša lijepa voditeljica, a poznatog chefa jedva smo prepoznali!

>> Sve zvijezde htjele su vidjeli reviju Lane Biondić na Fashion Weeku!

Kao i Anica Kovač koja je pucala od ponosa na muški dio svoje obitelji. Odveli su nas u Brazil i barem na jedan dan razveselili narod. 'Vjerujem da ćemo dobar plasman napraviti, mislim da će Kovači to dovesti do cilja. Ja mislim da u Hrvatskoj svi komentiramo nešto, ja ću komentirati da želim vatreno srce i to je sve što tražim', poručila je Anica Kovač.

Drugi dan je nastupila dizajnerica koju vole Beyonce i Lady Gaga, a kad imate takve kupce, ne treba vam bolji PR. Spajanje skupih i jeftinijih komada recept je koji koriste mnoge svjetske zvijezde. Ali ne i Anne Wintour, urednica Voguea čije smo miljenice, modnu kuću Hemiyca također mogli vidjeti na modnom tjednu. Moda pak, Vanju Mamić više ne zanima. Okupira je posao, djeca i njezina najveća ljubav, konji.

Pogledajte prilog inMagazina!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene