Streetstyle izložba

Splićanka koju na Facebooku prati preko 32 tisuće ljudi - Evo i zašto!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Splitska društvena krema okupila se sinoć u Staroj gradskoj vijećnici na Pjaci na otvorenju prve izložbe street style fotografija mlade Sonje Dvornik. Radove talentirane fotografkinje nisu propustile pogledati tri splitske gracije.

Brojni poznati pohrlili su sinoć na otvorenje prve izložbe street style fotografija Sonje Dvornik, čije je ime postalo sinonim za uličnu modu u gradu pod Marjanom.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović - 1 Zaljubljena preko ušiju Kći bivšeg Vatrenog pozirala je u zagrljaju partnera o kojem ne otkriva puno, zbog zgodnog poduzetnika ne skida osmijeh s lica!

Prva samostalna izložba ostvarenje je velikog sna talentirane splitske fotografkinje, čije radove na društvenoj mreži prati više od 32 000 ljudi. Ova 29-godišnja inscipijentica splitskog HNK, čije fotografije obožava i Severina, priznaje da joj je katkad bilo neugodno pitati ljude može li ih fotografirati, dok je danas često sami zaustavljaju.

Severina uživa sa sinom i dečkom Igorom na Jadranu, Keba čeka unuke

Jedan od omiljenih Sonjinih 'modela', atraktivna Viktorija Đonlić Rađa, na otvorenje je stigla s proslave svojih sinova. A nakon ljetnog predaha, njezinu rubriku 'Veni, vidi, Viki' ćemo od jeseni ponovno gledati u inMagazinu. 'Veni, vidi, viki' se vraća na male ekrane, spremamo se, imamo krasnih iznenađenja, imamo fantastičnih gostiju, naših prijatelja i bit će zanimljivo.'

Potporu Sonji došla je pružiti i njezina pijateljica iz djetinjstva Anamarija Asanović. Za sjaj u njezinim očima i širok osmijeh zaslužna je, priznaje, ljubav. 'Lijepo mi je', samo je kratko otkrila sa smiješkom na licu. A uz dizajniranje, Anamarija se odnedavno bacila i u turizam. Baš kao i Petra Nižetić.

Tko je još došao pogledajte u prilogu inMagazina.  

Photo;Maksim Bašić

Posted by klikom svud-Sonja Dvornik on Thursday, July 2, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene