Na izložbi

Prvo javno pojavljivanje nakon neugodnosti na Poljudu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najveće iznenađenje na otvorenju nove izložbe Saše Šekoranje bilo je prvo javno pojavljivanje Tereze Kesovije, nakon što ju je Torcida izviždala na Poljudu.

Pred brojnim fotografima i kamerama, koje rijetko u tolikom broju viđamo na izložbama, nasmiještena Tereza Kesovija spremno je pozirala s dugogodišnjim prijateljem Jurom Gašparcem.

Pogledaj i ovo Mara Bratoš (Foto: PR) Autobiografski portreti Svečano otvorena izložba Mare Bratoš u Dubrovniku: Ljubav i život jedne žene

Možemo o svemu razgovarati, samo ne želim o onome što se dogodilo na Poljudu, odmah nas je obavijestila naša glazbena diva. Otkrila je tek da ju je smrt dobrog prijatelja Vinka Coce teško pogodila.

'Vinko je bio i ostao netko koga ću nježno voljeti, onako kako je on volio svoju publiku', rekla je Tereza.

>> VIDEO Izviždali pjevačicu na Poljudu i vikali joj: 'Prodana dušo!'

Tereza je uhvatila trenutak da uživa u Sašinim instalacijama, inspiriranim njegovom, možemo slobodno reći, kultnom cvjećarnicom. Saša je otišao tako daleko da je čak sagradio prostorije u veličini svoje cvjećarnice kako bi publici što potpunije prenio atmosferu svojih izloga.

Izložbu 'Višeglasja' u Muzeju za umjetnost i obrt možete posjetiti do 26. siječnja sljedeće godine. Mi je toplo preporučujemo uz, naravno, čestitke autoru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene