Atraktivna Samoborka

Na Eurosongu bi mogla zapjevati i jedna - Hrvatica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Atraktivna Samoborka našu je ekipu ugostila u svojem domu, kako bi nam otkrila svoje adute kojima će pokušati osvojiti Švicarce.

Budući da na popularnom glazbenom natjecanju nema priliku braniti boje Hrvatske, operna pjevačica Vlatka Burić pokušat će izboriti pobjedu na švicarskom izboru za pjesmu Europe. 'Hrvatska već tri godine nema tu mogućnost. Znači vi se ne možete ni natjecati za Hrvatsku da i hoćete. Ja pratim Eurosong otkad znam za sebe. Upoznala sam supruga koji je glazbenik, i ovoga, mislim, pratili smo skupa. I onda vidim, i on je pratio Eurosong', kaže Vlatka koja se prijavila uprvo na nagovor supruga.

Pogledaj i ovo Teya Dora recite nam u anketi! I Srbija je odobrala svog predstavnika na Eurosongu: Pobjednica je Teya Dora, što kažete na njihov odabir?

BiH opet izabrala Hari Mata Harija za svojeg predstavnika na Eurosongu!

Kontaktirali su glazbenog velikana Juda Friedmana, zaslužnog za hitove Tine Turner, Roda Stewarta, Whitney Houston i mnogih drugih. Konačan odabir pao je na baladu 'There With Me'. Iako se radi o baladi, smatra da ima šansu u konkurenciji s veselim i dinamičnim pjesmama.

Početkom prosinca samo će 18 pjevača dobiti priliku izboriti se za finale pred stručnim žirijem. A bi li Švicarcima smetalo da ih predstavlja Hrvatica? 'Imamo mi i stranih nogometaša koji zabijaju za nas golove i na njih smo ponosni', kaže Vlatka.

Pogledajte i cijeli intervju u prilogu inMagazina.

 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene