mlada nada

Ljubio Nikolinu Pišek: 'Bio sam mrtav od treme!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon mnoštva odigranih kazališnih predstava zgodni domaći glumac krenuo je u proboj na film - i to s Oskarovcima Beniciom del Torrom i Timom Robbinsom. Otkrio nam je i kako mu je prošlo prvo snimanje.

Antonio Franić, poznat po ulozi don Gabrijela iz Najboljih godina, osvojio je svjetske filmaše.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek i Vidoje Ristović - 4 Dirljiva objava Nikolina Pišek objavila fotografije lijepih uspomena s pokojnim suprugom: "Njih nam nitko ne može zabraniti"

Da inozemni redatelji vole hrvatske glumce, dokaz je i Antonio koji je nedavno dobio priliku zaigrati u američkom filmu 'Perfect day' s oskarovcima Beniciom del Torom i Timom Robinsom.

Atraktivna Nikolina u šetnji Zagrebom sa kćerkicom

Odmah nakon završetka Akademije imao je vatreno krštenje u serijalu Nove TV 'Najbolje godine' što će, kaže, zasigurno pamtiti cijeli život. 'Pa zamisli, prvi dan te bace na set i među prvim scenama ti je ljubljenje s Nikolinom Pišek. Bio sam mrtav od treme, a redatelj mi se smijao sve u šesnaest', otkrio je Antonio.

Rado prepričava dogodovštinu sa snimanja u španjolskom rudniku, gdje se snimao spomenuti film s oskarovcima. 'Posjeli su me u džip s Timom Robbinsom. Upoznali smo se i trebalo je nekako razbiti neugodnu tišinu. Kako smo snimali u rudniku željeza, 'provalio' sam da sam čuo da je taj rudnik radioaktivan. Robbins se okrenuo skroz blijed!', ispričao je Antonio koji je uvijek spreman na šalu.

Cijeli intervju s mladim glumcem pogledajte u prilogu inMagazina.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene