Spašava vinograde

Grdović prekinuo šutnju: Napokon otkrio rastaje li se

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladen Grdović najprije je bio tajnovit, a potom je krenuo govoriti o rastavi o kojoj svi bruje.

Otvorio je dušu Mladen Grdović i progovorio o glasinama da se razvodi. Priznaje da nije lako biti supruga glazbeniku njegova kalibra te nam povjerio da ovog ljeta pije samo vodu jer nastupa gotovo svakodnevno.

Pogledaj i ovo Mladen Grdović svi prasnuli u smijeh Osvanuo urnebesan video Mladena Grdovića, pogledajte kako je prepričao ekipi svoj susret s prometnom policijom!

Razvodi li se Mladen Grdović ili mu je Brankica sve oprostila? Pitanje je to koje muči medije posljednjih tjedana pa smo odlučili stvar provjeriti iz prve ruke.

''Može sljedeće pitanje! To je privatna stvar!'' kazao je na početku razgovora Mladen Grdović.

Ostao je misteriozan Grdović, no samo nakratko. Otkrio nam je da, kao i u svakom braku, pa tako i njegovu, ima trzavica, no njihova ljubav sve pobjeđuje.

''Pa vjerojatno najviše novine prodaju kad sam ja na naslovnoj strani! Ja i Branka se volimo, i to je sve!'' demantirao je Mladen da se razvodi.

Grdovićev brak prilično je turbulentan. Čini se da za ovaj par vrijedi stara narodna ''Tko se tuče, taj se voli''. Pjevač tvrdi da je njihova ljubav i dalje jača od svega.

''Dok ide, ide, kad ne ide… Uvijek ćemo biti podrška jedan drugome! Što bi meni trebala ona oprostiti? Ili ja njoj? Samo mogu reći da takvu ženu treba poželjeti!'' govorio je Grdović o svojoj supruzi.

Zna iskusni šarmer Grdović kako vratiti povjerenje i poljuljanoj ljubavi dati nova krila za let. No nisu mu jasni, kaže, neki medijski napisi puni dezinformacija.

''Ali ja ne znam što je danas s ovim mladima da s takvim lažima, naslovnicama idu i takvim budalaštinama koje nisu niti stigle ni došle. Ja sam u životu razbio svoja tri auta, ispalo je da sam razbio milijun. Tri, četiri milijuna kilometara sam prošao, nikog nisam taknuo, nikog nisam dirao, svoje sam uništio!'' iskren je bio pjevač koji nije sretan ni što su mu prišili neslavnu titulu Kralja bevande.

''Ako popiješ bevandu, što?! Brate mili, svi piju. Kao da samo Grdović pije u Hrvatskoj! To znači da ja spašavam vinogradare!'' kroz smijeh je kazao Grdović koji je otkrio da ovog ljeta pije isključivo vodu. Gust koncertni raspored ne dopušta mu ni kap alkohola.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene