Petkom s Petkom

Nikako ne propustite - kako izgleda kada se naše muškarčine uhvate pegle?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovotjedni zabavno glazbeni show IN magazina - Petkom s Petkom ugostit će tri kralja zabave, a osim puno glazbe emisija donosi i posebne izazove i iznenađenja.

Naime, Mladen Grdović, Dražen Zečić i Jasmin Stavros osim u pjevanju, odmjerit će snage i u čišćenju ribe, brzinskom pisanju pjesama te svima mrskom kućanskom poslu - glačanju košulja. Bit će im to, po vlastitom priznanju, prvi put da peglu drže u ruci, a kako su se u tome snašli gledatelji imaju priliku pogledati ovog petka na Novoj TV.

Pogledaj i ovo Jasmin Stavros, Mladen Grdović i Zlatko Pejaković Tri mušketira Stavros, Grdović i Pejaković oduševili tisuće u Novoj Gradiški, pokazali zašto slove za žive legende!

Slika govori više od riječi: Ostali bez daha zbog omiljenih domaćih zvijezda!

Osim toga u studiju će se voditeljici Miji Kovačić i domaćinu Daliboru Petku pridružiti i gosti iznenađenja: član žirija popularnog MasterChefa, Radovan Marčić, pjevačica Lidija Bačić te bivši nogometaš i izbornik Igor Štimac, koji će s kraljevima zabave i zapjevati. Ovog petka IN magazin dolazi u specijalnom produženom izdanju, stoga ne propustite zabavno izdanje Petkom s Petkom od 17.30 na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene