Mamma Mia

Mjuzikl Mamma Mia pogledali su milijuni, a domaća publika bila je na nogama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon njujorškog Broadwaya i londonskog West Enda, sada je i na daskama kazališta Komedija. Mjuzikl 'Mamma mia' napokon je doživio svoju premijeru i publiku doslovno digao na noge.

Svevremenske pjesme Abbe ponovno su se pokazale kao pun pogodak. 

Pogledaj i ovo Mila Elegović ''e sad...'' Mila Elegović progovorila o neostvarenom majčinstvu: ''Ako me pitaš jesam li osjećala bol zbog toga što nisam mama, jesam''

Mjeseci priprema urodili su plodom i premijera je prošla na najbolji mogući način. Publika je Mamma miu dočekama ovacijama.

'Nije često da premijerna publika ovako lijepo reagira, sudjeluje s nama u svim scenama, songovima, na kraju su se svi digli na noge mi smo tako bili veseli, toliko su nam dali da im evo i ovaj put zahvaljujem' rekla je Renata Sabljak.

Omiljena Abba - 'Mi ne primjećujemo da pjevamo na hrvatskom'

'U 15 godina koliko sam na ovim daskama nisam nikad vidio da je publika ustala ali doslovno sva', oduševljen je bio Đani Stipaničev.

'Mi koji se bavimo mjuziklom znamo da je tehnologija mjuzikla jako teška jer zahtjeva da se tri stvari spoje u jednu, a sad je još bilo teže jer smo imali malo vremena i nove tehničke uvjete tako da smo svi bili pod jednim užasnim pritiskom ali jeeeeee. Vani je', veselje nije krila Mila Elegović.

Mjuzikl Mamma Mia dosad je diljem svijeta pogledalo deset milijuna ljudi.Osim što donosi neke od najpoznatijih pop pjesama svih vremena, 'Mamma Mia!' romantična je ljubavna priča o sreći i ispunjenju koja ne može nikoga ostaviti ravnodušnim.

Kako zvuči ''Mamma Mia'' na hrvatskom jeziku, tko se našao pred oltarom, tko je hrvatski Pierce Brosnan te čijih se kritika boji Luka Nižetić, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene