Miss Hrvatske

Ljepotica spremna za Kinu: Šibenčanka je nasljednica Anice, Branke i Fani

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Domaći stručnjaci za ljepotu predviđaju veliki uspjeh naše ovogodišnje predstavnice na Izboru za Miss Svijeta sredinom prosinca u Kini. Šibenčanka Maja Spahija, tvrde, bit će nasljednica Anice Martinović, Branke Bebić i Fani Čapalije.

Miss Hrvatske Maja Spahija itekako podsjeća na zlatno doba domaćih misica sredinom devedesetih. Mnogi joj prognoziraju odlične šanse na svjetskom izboru. Najviše se veseli talent showu, u kojem će zapjevati, a uvježbava je Helena Bastić za koju mnogi kažu kako je žena s najljepšim glasom u Hrvata.

Pogledaj i ovo showbuzz Pravo prijateljstvo Jedna ljepša od druge, no ljubomore među njima nema!

Nekoć najljepša Europljanka: Fani Čapalija mjesec dana provela u bolnici zbog upale oka

Pitamo se hoće li ova Dalmatinka na svjetskom izboru u Kini zapjevati neki hit Jelene Rozge ili možda Severine? 'Bit će nešto malo prikladnije za izbor za Miss Svijeta', kaže Maja. Ono što se zna jest to da ljepotice neće paradirati u kupaćim kostimima. To je degradacija, poručili su iz krovne organizacije ovog izbora.

Ljepotice iz cijelog svijeta dobile su zadatak organizirati neki humanitarni projekt za pomoć potrebitima. Ono po čemu se Miss Hrvatske razlikuje od svih ostalih izbora je to da ovdje ljepota ipak nije jedini uvjet za pobjedu jer najsretniju nakon krunidbe čeka naporan posao. Maja se ovih dana okušala i u glumi. Vratila se u šibensku prošlost pa je u jednom filmu zaigrala pekaricu. A što nam je još otkrile prije nego li ode u Kinu, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene