na meti predrasuda

Lijepa Antonela nije obična Miss: "Kad im kažem svoj plan svi ostanu zatečeni"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Antonija Bucić nova Miss Zadarske županije koja prilično odskače od mnogih ljepotica. Zbog čega? Pogledajte sami.

Bliži se finale izbora Miss Hrvatske za 2017-u, a svoje je mjesto u velikoj završnici izborila i nova Miss Zadarske Županije Antonija Bucić.“Volim čitati knjige, volim provoditi vrijeme u prirodi. Ako ne izađem van u prirodu totalno sam depresivan. Bavim se slikarstvom. Pjevam tu i tamo, pod tušem najviše“, otkriva Antonija.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Umjetnički nastrojena ljepotica očito ima mnogo više od vanjske ljepote. Otkrila nam je tajni recept zbog kojeg Dalmatinke redovito pobjeđuju na izborima ljepote."To je taj dalmatinski šarm (smijeh). Možda zbog otkačenosti ili prirodnosti", kaže nova Miss.

Kandidatkinje izbora Miss Hrvatske ne paradiraju u kupaćim kostimima na pozornici. Pitamo se je li djevojkama to plus ili minus? "Savršeno je što su izbacili kupaće jer dolazi do izražaja naša sama osobnost, a ne samo vanjski izgled te samim talentom i našim znanjem možemo pokazati koliko smo zapravo vrijedne osobe", kaže Valentina Pleša. Iznutra su ove ljepotice očito dobro potkovane, no što se traži izvana? "Potrebno je da je žena malo graciozna, da ima hod, da zna zavesti ali na lijep način", otkriva Antonija.

Itekako zavode s fotografija na svojim Instagram profilima. Iskreno priznaju da su i one najspontanije često režirane.Pokoja korekcija u programima za obradu fotografija je u redu, no korekcije kod estetskog kirurga ne dolaze u obzir. "Smatram da kakva sam rođena takva trebam i biti. Što se tiče mršavljenja to se sve može treningom istrenirati, ali estetske zahvate...tome se ne bih podvrgnula", kaže Fani Ceranja.

I ove se ljepotice susreću s predrasudama. Ova naizgled krhka barbie plavuša gotovo svakodnevno. "Naravno da se susrećemo s predrasudama. Pogotovo kada kažem ljudima da ću studirati arhitekturu, onda su svi zatečeni!", otkriva Valentina Pleša.

Vatrene Dalmatinke su nam otkrile kako bi reagirale da ih ovog ljeta na svoju jahtu pozove zgodni neznanac."Ako on mene šarmira, on je moj i ja sam njegova! Najbitnije je ono unutra, a sad ako je tu jahta, Bože moj", iskrena je Đana Musap. S jahtom ili bez nje, čini se da udvaračima nove Miss Zadarske županije neće biti lako. Njezin je ljubavni status u najmanju ruku kompliciran. "Slobodna, ali srce mi je zauzeto", kaže atraktivna Antonija koja će zajedno s ljepoticama iz cijele Hrvatske za titulu najljepše boriti krajem rujna u Biogadu na Moru.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene