EX-YU zvijezda

Proglašena najboljom balkanskom glumicom svih vremena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U rubrici ''Njeno drugo lice'' Dalibora Petka popularna glumica govori o svojoj borbi za ljudska prava

Nakon stotinjak odigranih filmskih i kazališnih uloga Mirjana Karanović spremna je režirati svoj prvi film. U rubrici ''Njeno drugo lice'' Dalibora Petka popularna glumica govori o svojoj borbi za ljudska prava, nosi li kući memorabilije s filmskih setova te kakva je profesorica svojim studentima.

Pogledaj i ovo Mirjana Karanović (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) iznio svoje viđenje situacije Glumci odbijaju biti u predstavi s Lečićem, 17 ih potpisalo inicijativu, a on se oglasio i obratio kolegici koja ga je optužila za silovanje

'Čini mi se da se borim za svoju unutrašnju podršku, podršku sebi samoj. Sad sam u Sarajevu, snimam jedan film i u jednom sam trenutku pomislila: 'Bože, pa ja ću u tom filmu sada biti i iza i ispred kamere'pa sam se malo prepala toga', kaže Mirjana.

Na filmu je debitirala 1980. godine u filmu Srđana Karanovića “Petrijin venac”.
'kada se to meni dogodilo, kada sam dobila tu ulogu, ja nisam bila svjesna koliko je to užasno rijetka prilika. Stvarno sam imala sreću. Ja u svojim prvim filmovima nisam nešto posebno razmišljala, nisam se nikako posebno spremala. Ja sam nekako puštala da me vode redatelji', priznaje.

Pogledajte kako danas izgleda zvijezda bivše Jugoslavije !

Na pitanje smatra li da je dovoljno cijenjena u vlastitoj zemlji, Mirjana odgovara:
'Uvijek te više vole negdje drugdje. Mene jako vole u Sarajevu i ljudi mi to otvoreno kažu i onda se tamo osjećam sigurno.

Zbog raznovrsnih uloga i proživljavanja najtežih emocija kritičari su je proglasili najboljom balkanskom glumicom svih vremena.
'Kad bi znala da imam još jedan ovakav život neke bih stvari ostavila za taj drugi život. Budući da znam da nemam onda mi je glupo da tratim vrijeme tako da ne dajem sto posto od sebe', priznaje.

Cijeli intervju s Mirjanom Karanović pogledajte u prilogu in Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene