ljubav i karijera

Minea o partnerstvu: 'Svi mi imamo ideal, ali to nije realnost'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Karijeru je započela kao pjevačica ženskog rock benda, danas 20 godina poslije najbolje se osjeća u zabavnoj glazbi.

Renata Končić Minea je počela pjevati prije 20-tak godina, prvo kao vokal u rock bendu Kontesa Nera. 'Totalno drugačiji svijet to je crno kožnjaci kožne minice hlače nije bilo neke elegancije vrlo zanimljiv dio mog odrastanja, pitala sam samu sebe hoćeš li ti to moć kako to međutim cijela ta ekipa oko te grupe je bila toliko pozitivna ja sam se snašla ali moji afiniteti su me vodili drugdje', kaže Minea.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP jednostavno - wow! Baš kad smo pomislili da Minea ne može biti ljepša, ona nas je razuvjerila u svojem najglamuroznijem izdanju dosad!

Minea: 'Plakala bih kod kuće, što sam sve taj dan vidjela...'

Baš kao svima i Minei se dogodilo da se u ljubavi osjeti izigrano. Upravo o tome govori i Razonoda, njezina nova pjesma. No iz svakog poraza, kaže pjevačica, izlazi se bogatiji za jedno životno iskustvo. 'Ja sam mislila nekada u prošlosti da svojom voljom i ljubavlju mogu mijenjati druge osobe što je nemoguće jer mogu mijenjati samo sebe. Čak evo i pjesma ima riječi kao klošar koje ja nikada ne koristim', objašnjava Minea.

Danas se najbolje osjeća izvodeći zabavnu glazbu. Na Festivalu šibenske šansone s Guilianom će ove godine otpjevati baladu. Za njega je veže 20-togodišnje prijateljstvo. Pamti i zajedničke turneje u 90-ima. 'Tada nije bilo običaj imati nekog bodyguarda ili nekoga tko će vas čuvat. Sjećam se da je to bila horda mladih curica koje su obožavale Guiliana koji je tada izgledao drugačije imao je dugu kosu i uvijek smo imali problema s time jer smo uvijek nakon koncerta morali ostati potpisivati autograme i slikat se', prisjeća se.

Minea već godinama ljubi jednog muškarca

Utjehu pak uvijek nađe u naručju voljene osobe. Na pitanje što je to kod partnera privuklo spremno odgovara.

'Davno su prošla vremena kada sam odgovarala na ta pitanja... ne znam. Plave oči, plava kosica, svi mi imamo neki ideal pred očima, ali to nije realnost, realnost je čisto život u dvoje, realnost je kada netko razumije tebe kada ste podržava u svemu da imaš oslonac u životu mislim da je to najbitnije', kaže Minea.

Pjevačiva i TV voditeljica Radne akcije već nekoliko godina u vezi s bivšim nogometašem Slađanom Ašaninom. A što nam je još otkrila pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene