Cro Dance hitovi

VIDEO Sjećate se gdje ste bili 'Iza ponoći', 'Šumice' i 'Good Boya'? E pa, stari hitovi opet praše!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sjećate se 'Šumice' i 'Good boya'? Ako da, onda je ovaj prilog baš za vas.

I danas se mnogi sjećaju hitova kao što su 'Iza ponoći', 'Šumica' i 'Good boy'. U Splitu su se sinoć okupili ljubitelji te glazbe pa su na istoj pozornici zapjevale Minea, Ivana Banfić i Ella.

Pogledaj i ovo Minea stari kao vino! Na dodjeli prestižne medijske nagrade bilo je teško skinuti pogled s Minee koja se pojavila u haljini s riskantnim prorezom

Legendarni pjevač Alen Islamović ošišao se nakon 33 godine!

Prepuni splitski klub bio je pretijesan za sve one koji su se željeli prisjetiti zlatnog doba domaće dance scene. Povratnički koncert I.Bee, Elle i Minee koje su nekoć žarile i palile estradnom scenom izazvao je golem interes publike.

'Ja kao da sam se vratila danas u to vrijeme, unatrag 15-20 godina. Cijelo vrijeme govorim, ajme koliko ljudi, ajme koliki red, vidi kako se puni', rekla je Minea. 'Jeste primijetili kako su svi raspoloženi kad slušaju te stare pjesme, to ih veže za lijepa vremena', rekla je Ella.

Bilo je to vrijeme kad su domaći danceri nastupali čak triput dnevno, a hitovi iz tog razdoblja obilježili su njihove karijere.

'Mene ljudi dandanas zovu - evo Šumice! Čak i u Sloveniji, gdje god dođem 'Šumica, Šumica', a kad je nastala, onda su me prozivali tadašnji mediji, televizija da je to prosta pjesma, prosti tekst, nogice u zraku', rekla je Ivana Banfić.

A kako su uživo zvučali 'Vrapci i komarci' te ostali dance hitovi nakon toliko godina, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene