Ide na izbor za Miss Hrvatske

Imamo li novu Fani ili Branku? Pogledajte ovu ljepoticu! Može li postići njihov uspjeh?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pobjednica je rođena Mostarka sa zagrebačkom adresom, a žiri joj predviđa uspjeh kakav su postigle Fani, Branka i Anica sredinom devedesetih.

Sada odlazimo na sami jug, gdje je sinoć izabrana Miss Dubrovačko-neretvanske županije. Pobjednica je rođena Mostarka sa zagrebačkom adresom, a žiri joj predviđa uspjeh kakav su postigle Fani, Branka i Anica sredinom devedesetih. Snježana Mehun i Ivica Skoko prisjetili su se omiljenih im skandala s izbora ljepote.

Pogledaj i ovo Snježana Schillinger - 2 Kao prava diva Snježana Schillinger u elegantnoj toaleti istaknula ten koji je dobila na egzotičnom putovanju, tek se vratila i već je u izlasku!

Kao posljednja finalistica ovogodišnjoj karavani Izbora Miss Hrvatske pridružila se Mia Planinić. "Studentica sam novinarstva, u slobodno vrijeme bavim se crtanjem, šminkanjem, nail artom, sve znači iz nekog beauty-svijeta i također fotgorafijom", otkriva Mia. Rođena Mostarka sa zagrebačkom adresom otpuhala je konkurenciju i oduševila stručni ocjenjivački sud.

"Mislim da smo s njom dobili, možda čak, neću sad da je ne ureknem, ali možda smo dobili novu Fani, Branku i Anicu!" rekao je Ivica Skoko. U publici na prepunom Stradunu sjedila je i atraktivna poduzetnica Snježana Mehun. Iako kandidatkinje ne šeću u kupaćim kostimima te je naglasak na unutarnjoj ljepoti i talentu, Snježana zagovara stranu da je vanjština na ovakvim izborima ključna. "Izgled je jako bitan, inače se to ne bi zvao izbor ljepote i apsolutno da je presudan, ali samim time mora biti određeni postotak tih nekih damskih manira."

Lijepoj Miji damskih manira ne manjka, no kad bi joj preporučili zahvate kod estetskih kirurga, teško bi prihvatila. "Mislim da to ne bih prihvatila zato što ne bih ništa mijenjala na sebi. Nadam se da do toga neće ni doći, a ako dođe, ne znam stvarno... Može se moje mišljenje ipak i promijentiti, ali mislim da ipak ne", zaključila je Planinić.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene