Pridružila se i Mia Kovačić

Sve je spremno za utrku "Wings for Life": ''Poželim potrčati sa ekipom''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zadar je i ove godine domaćin humanitarne utrke Wings for Life. Utrku će prenositi nekoliko desetaka televizija diljem svijeta, a hrvatsku utrku pratit će uživo Nova TV i portal dnevnik.hr.

Trkački tim Nove TV više je nego spreman ove nedjelje za najveću svjetsku humanitarnu utrku "Wings for Life" gdje će zajedno s 8 tisuća trkača u Zadru, potrčati za sve one koji to ne mogu. Na jednom od posljednjih treninga pridružila im se i naša voditeljica Mia Kovačić. "Iako smo trenutno u treningu, ja ću tamo biti u voditeljskoj ulozi, zajedno sa svojim kolegom Dorijanom. Mi ćemo voditi cijeli prijenos i naravno otpratiti trkače s startne pozicije", kaže Mia Kovačić.

Pogledaj i ovo Mia Kovačić Zavidno iskustvo Već 14 godina jedno je od zaštitnih lica Nove TV: ''Ja sam onaj gost koji ne želi otići i udomaćio se do kraja''

Globalna humanitarna utrka "Wings for Life" ove će nedjelje ispisati svoje četvrto poglavlje, a Mia je u voditeljskoj ulozi već drugi put. "Mislim da je velika čast i privilegija biti dio toga i te priče, tako da je uvijek zahvaljujem na ukazanom povjerenju“, dodaje Mia. Iako u nogama ima mnogo voditeljskih utakmica, Mia priznaje da joj je ipak najdraže obuti humanitarne cipele."Tu imaš još neku dodatnu vrijednost gdje zaista sudjeluješ u najplemenitijem mogućem izričaju. Na kraju dana dođeš doma i kažeš "to je bilo to". Zato mi je izuzetno drago raditi projekt "Wings for Life", kaže Mia. A kad je cilj toliko plemenit, popularnoj voditeljici nije problem ni potrčati sa svojim kolegama. "Tu i tamo poželim potrčati sa ekipom, tako da će se možda to dogoditi i ove godine, ali to će biti isključivo u svrhu prenošenja dojmova ljudima koji to gledaju s druge strane, dakle s malih ekrana, u nadi da ćemo ih potaknuti da se dignu iz kauča i da se iduće godine pridruže nama i da trče", poručuje Mia.

Jako dobro zna da je u zdravom tijelu i zdrav duh. Najviše preferira brzo hodanje. "Definitivno je to nešto što bi preporučila svima jer se dobivaju lijepi izduljeni mišići, čovjek udiše kisik i mislim da dok trči ili brzo hoda da uspije malo sagledati svoj život, otkriti stvari o sebi, tako da je to u neke meditativne svrhe", dodaje Mia.

Dodatni vjetar u leđa timu Nove TV za kraj je dao hrvatski košarkaški velikan koji trenutačno igra u NBA-u. "Pozdrav ekipi Nove TV, ja sam Dario Šarić, i drago mi je što ste se odazvali na utrku u Zadru. Bit će lijepo, nadam se da ćete trčati, da ćete imati dobre rezultate, ali eto da ćete ostati iza mene", kaže ambasador utrke "Wings for life" Dario Šarić.

"Naš tim obećava. Mislim da će bar jedno 15 km, mislim da je to minimum", zaključuje Mia. Četvrto izdanje utrke Wings for Life ne propustite pratiti ove nedjelje od 12 sati i 30 na Novoj TV, odnosno Dnevnik.hr-u.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene