Ukrajinac Hrvatici dao ugovor?

Meliti nije dozvoljeno govoriti? ''O privatnosti neću ništa jer ne smijem''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Melita Fabečić, čini se, više ne ljubi Aleksandra Onišenka.

Bivša Miss Universe Hrvatske Melita Fabečić u strogoj se tajnosti 2016. udala za ukrajinskog bogataša, 25 godina starijeg Aleksandra Onišenka. Šokirala je tada obitelj i prijatelje s obzirom na to da su se poznavali tek nekoliko tjedana. Šuška se da par ipak nije izdržao bračne izazove te se ona navodno iselila iz njihova doma u Kijevu i vratila u Zagreb. Po kuloarima se govori da su potpisali i predbračni ugovor koji je mladoj ljepotici branio davanje bilo kakvih izjava vezanih uz njihov brak.

Pogledaj i ovo Miss Universe Hrvatske - 2 okitila se krunom Evo tko je nova najljepša Hrvatica koja će nas krajem godine predstavljati na svjetskom izboru!

''U braku? Pa znaš što, rekla sam da o privatnosti neću ništa, baš ništa jer ne smijem'', kazala je to Melita Fabečić nakon udaje.

Je li ovo bila samo nespretna izjava ili je bivša Miss Universe Hrvatske javno izrekla da ne smije govoriti o svojem braku s ukrajinskim bogatašem Aleksandrom Onišenkom!? Šuška se da su navodno potpisali predbračni ugovor koji našoj ljepotici strogo zabranjuje u javnost iznositi bilo kakve detalje bračnog života. Bilo kako bilo, odnedavno, navodno, više nisu u braku i Melita se iselila iz njihova doma u Kijevu te vratila majci u Zagreb. Za izjave i komentare mlada ljepotica nije bila raspoložena.

Što je presudilo ovoj ljubavi koja je zgasnula jednakom brzinom kako je i planula, još nije isplivalo u javnost. Poznanici para nagađaju da je ipak presudila razlika u godinama, čak 25. Njegovo iskustvo, čvrst stav, bavljenje jahanjem, ali i izdašan bankovni račun čine ga poželjnim neženjom, no Melitu je osvojio nečim drugim.

''Ja iskreno volim dobrice, da je duhovit, šarmantan, inteligentan. Jako me privlači inteligencija, da imam s njim pričati o svemu, da nije statičan, da je dinamičan'', govorila je Melita.

Melita i Aleksander u strogoj su se tajnosti vjenčali u veljači 2016. nakon samo nekoliko tjedana poznanstva. Njihovu vjenčanju u Kijevu navodno nije prisustvovao nitko od njezine obitelji ni prijatelja pa je veo tajni kojim je obavijen Melitin ljubavni život zaintrigirao mnoge. Jasno je samo da muškarcu kojem ona padne u ruke neće biti lako.

23-godišnja ljepotica titulu Miss Universe Hrvatske osvojila je 2013., a mnogi su odmah uočili nevjerojatnu sličnost s top-modelom Adrianom Limom.

Poput prave misice, i Melita je pokušala svoj utjecaj, veze i poznanstva iskoristiti u plemenite svrhe i baviti se humanitarnim radom.

Čini se da će humanitarni rad sada pasti u drugi plan. Hoće li se Melita vratiti svojem suprugu ili su već i službeno raskinuli svoj brak, par zasad vješto skriva, no ako je vjerovati zakulisnim pričama, srce mlade ljepotice već je spremno za nove izazove.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene