Frontmen Mejaša

Koja je tajna njegovih sjajnih uvojaka?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamburica nikada nije bila popularnija, a tome su pridonijeli i mladi bendovi poput Mejaša, Njihova 'Zorica' pod kožu se uvukla svim generacijama, a dečki su ovih dana predstavili i svoj novi video spot za pjesmu 'Bolji nego ikad'.

Tamburaši u starkama krupnim koracima 'grabe' naprijed. Mejaši su svoj trenutak slave odlučili prolongirati do daljnjeg novim spotom za pjesmu 'Bolji nego ikad'.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mejaši - 7 ''Rekao sam joj...'' Mejaši otkrili čime ih je šokirala obožavateljica, a i zašto su prasnuli u smijeh na Edinom vjenčanju: ''Velečasni je pitao Edu...''

Mladi tamburaši utjelovili su kršne momke sa sela. Iako su prve reakcije na novu pjesmu i spot redom pozitivne, bit će teško nadmašiti uspjeh prethodnog hita – 'Zorica' jednostavno ne silazi s top lista.

>> Mejaši: Evo kako je nastao hit 'Zorica'!

Najviše pitanja putem Facebooka dobiva frontmen Mejaša Edo Drakulić, a fanove najviše zanima 'koja je tajna njegovih sjajnih njegovanih uvojaka'. 'Moja frizura je kako se probudim, tako je najbolja. Ja malo namjestim da bude što okruglije i to je onda to, kovrčava je i ovako', savjetuje Edo.

Budući da im je koncertni raspored prepun, momke koji dobro sviraju a  pritom se i dobro zabavljaju, nećete još dugo morati čekati da zasviraju i vašem gradu.

Priču o njima pogledajte u inMagazinu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene