454984
454984
454984
454984
454984

I JA SAM KRAO! Slavni glumac se otvorio!

  • , 26.10.2016., 21:09
  • Autor:
  • komentara

Slavni glumac Matthew Modine stao je pred kameru Ivane Nanut i priznao zanimljive detalje iz svog privatnog života.

 
 
 
 
Matthew Modine dao intervju Ivani Nanut (VIDEO: IN Magazin)
Matthew Modine dao intervju Ivani Nanut (VIDEO: IN Magazin)

Iako svoj privatni život brižljivo čuva od očiju javnosti , holivudski glumac Matthew  Modine je ipak za IN Magazin progovorio o svojoj obitelji, privatnim detaljima, te filmskim počecima. Na njegov glumački poziv utjecao je otac budući da je bio upravitelj kina na otvorenome. ''Ta su kina sigurno utjecala na moj život. Kada je bio mlađi brinuo se hoće li primiti poziv koji odlučuje o njegovom životu, no te brige su sada iza njega. ''Čitao sam da nikad ne počnete živjeti dok ne prihvatite vlastitu smrt. Tu neiminovnost. Ako znate da više nećemo proživjeti ovaj trenutak, zašto ga potratiti?'', rekao je Matthew.

Matthew Modine (Screnshoot: IN Magazin)

Neimenovna je i karma koja je pogodila slavnog glumca. Modine je otkrio kako u slobodno vrijeme voli voziti skateboard. ''Ali netko mi ga je ukrao dok me nije bilo. Popeo se preko ograde i ukrao ga. Kad sam bio tinejdžer, i ja sam krao. To je karma. Osveta'', zaključio je Matthew.

Matthew Modine, Ivana Nanut (Screnshoot: IN Magazin)

Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se