Takav je rođen

Kovač: 'Dame lakog morala nekada su radile na ulici, a danas...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gotovo pedeset godina duga karijera, 20 milijuna prodanih ploča i bezbroj hitova. pogađate o kome se radi?

'Takav sam rođen' novi je singl ove žive legende. Mate Mišo Kovač ne posustaje ni u 74-oj. Užurbano radi na novom albumu koji će donijeti i neki novi zvuk.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

'Gitare i harmonike, to ti je taj gipsy sound...jer da ja uzmem klapu koju danas ima svako selo, to je malo bezveze, jel tako? ja sam prije 40 godina doveo klapu na Splitski festival', rekao je Kovač.

Osebujni pjevač jedan je od rijetkih koji hipnotizira publiku samom svojom pojavom na pozornici. Čini se da ta čarolija neće tako skoro nestati. 'Pa šta bi ja u ovim godinama pjevao da nemam publiku?! Šta je tebi? A to što ja nisam bio bogat..ne možeš bit bogat u komunizmu, al sam vozio Maserati Citroen, imao sam najbolji lokal dolje, kuću', rekao je Mate.

Mišo svoje prijatelje često zabavlja komentarom društvene scene u Hrvata. Tako je nedavno zaključio da su dame lakog morala nekada radile na ulici, a danas se nerijetko 'promoviraju' i na televizijskom programu.

'Će ti doći ženska, s nogama, prekržit će noge, šta traži drugo? Jel me razumiš? Ako znaš pjevat, pjevaj brate', otvoren je Mate.

Što je još legendarni Mate Mišo Kovač rekao pogledajte u prilogu IN magazina.




 




 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene