nedjelja u 22h

Koga će kuhano jaje koštati izlaska iz showa?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kao pobjednica u prošloj emisiji, ove nedjelje Zvjezdana će imati malu prednost u odabiru glavne namirnice za Test kreativnosti.

''Danas se baš osjećam kreativno. U mojim bojama sam, u crvenoj sam punoj žara, tako da idemo nešto stvoriti!“, izjavila je Zvjezdana puna kuharskog elana. Svježi sir, goveđe srce ili riba cipal bit će izbor s kojom će se Zvjezdana morati suočiti. Najmlađa natjecateljica Mišel izjavila je ususret izazovu: „Ne znam što očekivati. Do sada smo vidjeli puno toga tako da moglo bi biti zanimljivo.“

Pogledaj i ovo showbuzz Zgodni Imoćanin 'Otac mi nije gledao show jer muški u Hercegovini ne kuhaju'

Prvo ispadanje u Masterchefu Danijel ispao zbog 'krpica sa zeljem'

Unutar dvije minute brzo smisliti što kuhati te uz to odabrati precizan broj namirnica nije ni malo lagan zadatak. Gužva u dućanu, stres i nedostatak vremena glavni su neprijatelji kandidata, pa u skladu s tim mnogi će zaboraviti uzeti neku namirnicu ili uzmu pogrešnu. „Što se tiče dućana ja se tamo baš nikad dobro ne snađem“ rekla je Elena koja će u dućanu zaboraviti uzeti ključnu namirnicu, što će i odrediti njezin smjer kuhanja te pesimistično dodaje: „Danas ne znam što bih trebala napraviti da ostanem u MasterChefu jer sam ovo već zaribala.“ Slična iskustva imat će i Martina koja će umjesto mlijeka zabunom uzeti jaja. „Trčim prema dućanu, a u glavi mi je totalni kaos“ izjavila je Martina.

Tipične greške koje svi rade – neka ovaj put šunka bude savršena!

Premda joj je žiri nebrojeno puta rekao kako u njoj vide veliki potencijal, čini se da Eleni taj potencijal nikako da ispliva na površinu. „Ja u trenutku u kojem dolazim do saznanja da sam zaboravila kvasac od tog svog presinga dolazim do blokade i jednostavno sam svjesna da ako mi se ne desi čudo, da im neću dati tanjur“, a hoće li se možda čudo u MasterChef kuhinji dogoditi i hoće li Elena ipak pred žiri servirati jelo, ostaje nam vidjeti. „Moja očekivanja rastu svakim danom, jer svakim danom što sam tu, smatram da sam nešto novo naučio i kada to ne uspijem primijeniti na određeno jelo, onda sam razočaran u samog sebe.“ poručio je Ratko, dok je Ivana dodala: „Mislim da je poanta ovoga da dižemo kriterije više, a ne da ih spuštamo“.

Koga će kuhano jaje koštati izlaska iz showa?

Ove nedjelje MasterChef će napustiti još jedan kandidat. Neki će natjecatelji upotrijebiti tehnike koje su naučili od žirija u Gastroakademiji, neki će jelom impresionirati žiri, jednom kandidatu će žiri ocijeniti jelo kao 'totalnu konfuziju', dok će Radovan jednu natjecateljicu začuđeno priupitati: „Mene tretiraš kao kunića pokusnog ili miša bijeloga?“ U svakom slučaju, one koji neće zadovoljiti kriterije, žiri će dočekati u eliminacijskom Strest testu, gdje će najlošije kandidate dočekati naočigled vrlo jednostavan zadatak – kuhanje i pečenje jaja.

Ne propustite saznati tko još nije naučio savršeno skuhati jaje i kome će žiri pronaći 'dlaku u jajetu' te će tako napustiti show ove nedjelje u 22 sata na Novoj TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene