"Zvijezde pod zvijezdama"

Marko Tolja otkrio kako ga djevojka Ana spušta na zemlju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U tijeku je ljetna turneja kojom promovira album "Stavi pravu stvar" pa će baterije napuniti krajem kolovoza.

Iako je ljeto u punom zamahu, odmora za Marka još uvijek nema. U tijeku je ljetna turneja kojom promovira album "Stavi pravu stvar" pa će baterije napuniti krajem kolovoza.

Pogledaj i ovo Marko Tolja poseban trenutak Marko Tolja prisustvovao je na oba poroda svoje supruge: ''Žene su izvanzemaljci, to što njihovo tijelo prolazi, to je suludo''

"Meni je odmor uvijek rezerviran za jedrenje jer to najviše volim jer me to najbolje opušta, ali sad nisam bio dosta dugo u Dubrovniku pa razmišljam da čak dođem na dva tjedna u Dubrovnik da ga još bolje doživim", rekao je Marko. Marko Tolja održao je koncert u Dubrovniku u sklopu ljetnog programa "Zvijezde pod zvijezdama". Iako mu je ovo treći nastup pred dubrovačkom publikom, za koncert se tražila karta više.

U predahu od koncerata Marko sjedi za klavirom i piše pjesme pa najavljuje kako sljedeće godine možemo očekivati njegov autorski album. To ga zaista veseli s obzirom na to da mu je posljednji izašao prije punih pet godina.

Zanimalo nas je i čuje li sve što snimi najprije njegova djevojka Ana. "Pa nije uvijek prva, uvijek čuju producenti i glazbenici koji rade na pjesmi, ali uvijek je među prvima. Njezino mišljenje mi jako puno znači jer je ona laik, a od laika je jako dobro dobiti mišljenje jer mi glazbenici nekad zabrijemo i odemo u neke druge sfere, tako da je dobro da te neki laik spusti na zemlju", dodao je Tolja. Što je još otkrio Tolja, provjerite u IN magazinu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene