Božićna bajka

SVI KRENULI U ČAVOGLAVE Thompsonov advent postaje hit destinacija

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Hoće li se Čavoglave idući godine naći na popisu najboljih advent destinacija?

Čavoglave ruše predrasudu kako su adventska događanja rezervirana samo za velike gradove. Treću godini zaredom u malom mjestu u dalmatinskoj zagori priprema se prava božićna priča. Vrhunac Adventa svakako je uprizorenje živih betlehemskih jaslica. Kroz cijelu priču proveo nas je Marko Perković Thompson.

Pogledaj i ovo Mate Bulić - 1 njegova desna ruka Mate Bulić nahvalio je svog kuma Marka Perkovića Thompsona: ''To je najviše njegova zasluga i on je to cijeli život mene poticao''

"Pozivamo naše ljude, prijatelje iz Splita, iz Drniša, da osjete malo taj ugođaj Božića i u našem kraju. Svi zajedno smo odlučili napraviti sve da i naša djeca i mi svi zajedno doživimo taj adventski ugođaj onako kako se to zna i u drugim krajevima", kazao je Thompson.

Mnogo ljubavi, složnih ruku ali i volje
, ovaj kraj pretvorilo je u zimsku bajku. Pored novoizgrađene crkve Hrvatskih mučenika, podignut je i Betlehem, za koji se zaista trebalo potruditi da zasvijetli u punom sjaju.

Iz godine u godinu sve više posjetitelja dolazi iz svih krajeva Hrvatske vidjeti Božić u Čavoglavama. Iako su se naučili da kroz njihovo mjesto prođe i na stotine tisuća ljudi za vrijeme Oluje, sada su nešto skromniji, no ipak ističu da za sve ima mjesta.

Uz bogatu kulturnu ponudu tu je i gastro ponuda jer mještanima je najvažnije da nitko ne ode od njih, gladan i žedan.

"Ruka dobrodošlice je u nas uvik prisutna, pa tako svi koji dođu dočekani su onako kako se gosti i dočekuju'', kazao je Thompson.

Što još možete pronaći na Adventu u Čavoglavama pogledajte u video prilogu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene