Pravi šarmer

Otkrio kako je osvajao djevojke s 15 godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Thompson se pred kamerom In Magazina prisjetio svojih mladenačkih dana.

Marko Perković Thompson je nakon šest godina održao koncert u Dubrovniku i to na Dan dubrovačkih branitelja, što je u njemu izazvalo posebne emocije. Priznaje da mu je Dubrovnik jako nedostajao, a i on tamošnjoj publici koja je uživala u nastupu na vrlo poseban dan za Dubrovčane.

Pogledaj i ovo Marko Perković Thompson poslije teškog perioda Nakon dugo vremena osvanula Thompsonova fotografija, objavio ju je Boris Rogoznica, i to posebnim povodom

Jedan od najpopularnijih hrvatskih pjevača počeo je skladati kao 15-godišnjak te pjesmama osvajao djevojke. Kaže da je u tome bio vrlo uspješan.

Thompson je jedan od najpopularnijih glazbenika u Hrvatskoj, jedan od rijetkih koji je je u zadnjih par godina u više navrata napunio stadione.

'Da, jesam. A to je bilo jedno vrijeme daleko od nekakve moje karijere glazbene, vrijeme kad sam sazrijevao. Poklanjao sam te pjesmice djevojkama i evo danas ih mogu poklanjati domovini i našim vrijednostima. To je prelijep osjećaj', priznaje Thompson.

Thompson se prisjetio i početaka svoje karijere te prvog koncerta u Splitu, kada ga je publika čak sedam puta zvala da se vrati na pozornicu. Prilog u cijelosti pogledajte u in Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene