449279
449279
449279
449279
449279

UHVAĆEN U PREKRŠAJU Mario Valentić platio kaznu na Plitvicama

  • , 07.09.2016., 16:54
  • Autor:
  • komentara

Unatoč zabrani, skočio je u jezero i zaplivao.

 
 
 
 
Očuvanje Plitvičkih jezera (Video: IN magazin)
Očuvanje Plitvičkih jezera (Video: IN magazin)

Previše ljudi i apartmanizacija ugrožavaju 300 četvornih kilometara zemaljskog raja, oglasio se alarm za spas Plitvičkih jezera, a ekološko-humanitarni event podržala su poznata lica i ponudila rješenja.

Mario Valentić (Foto: IN magazin)

'Treba prozvati ministre koji su dozvolili tu apartmanizaciju i vidjeti kako se to uopće moglo dogoditi', komentirala je glumica Ankica Dobrić.

Ljepota je to koja se riječima ne može opisati, jednostavno je treba doživjeti. A toj ljepoti i čistoj vodi nije mogao odoljeti glumac Mario Valentić. Unatoč zabrani, skočio je u jezero i zaplivao.

Mario Valentić (Foto: IN magazin)

'Nisam piškio unutra, čist sam danas sam se tuširao tako da apsolutno nisam ugrozio čistoću Plitvičkih jezera', rekao je Mario.

Zato je ugrozio svoj novčanik jer kaznu je morao platiti. I premda su Plitvice za ostatak Like pitome, boravak u prirodi poznate je natjerao na razmišljanje o preživljavanju u divljini.

A što su otkrili pogledajte u prilogu IN magazina.  IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se